Ξάνθη: Κκέδες απείλησαν διευθυντή σχολείου και κατηγορούν την Χρυσή Αυγή

Έχουν ξεφύγει οι κομμουνιστές! Έγραψαν απειλητικά συνθήματα με υπογραφή και τα ρίχνουν στην Χρυσή Αυγή

Όλα ξεκίνησαν όταν την περασμένη Τετάρτη στον χώρο του 1ου ΕΠΑΛ Ξάνθης εντοπίστηκε υβριστικό σύνθημα προς τον διευθυντή του σχολείου, το οποίο έφερε την υπογραφή της ΚΝΕ. Όμως ο διευθυντής του σχολείου παρά το ότι θίχτηκε και απειλήθηκε από το περιεχόμενο του αναγραφόμενου συνθήματος, αντί να πάει και να καταγγείλει το περιστατικό στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, πήγε και το κατήγγειλε στην τοπική οργάνωση Ξάνθης του ΚΚΕ. Προφανώς ο αριστερών πεποιθήσεων αν όχι κομμουνιστής διευθυντής προσπάθησε να σώσει τα ασυμμάζευτα, ειδοποιώντας του συντρόφους του ώστε να σώσουν επικοινωνιακά το γεγονός.

Αμέσως οι Κκέδες της Ξάνθης έστειλαν τους νεολαίους τους έξω από τον χώρο του σχολείου, ενημερώνοντας πως το σύνθημα δεν έχει συνταχθεί από τους ίδιους. Όμως αυτό δεν ήταν αρκετό. Το θέμα είχε πάρει διαστάσεις στον τοπικό Τύπο και μετά από «λαϊκή» συνέλευση μεταξύ των μελών του ΚΚΕ αποφασίστηκε να παραχωρήσουν συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ και να κατηγορήσουν ότι πίσω από όλα αυτά βρίσκεται η Χρυσή Αυγή! Πέρα από την γεμάτη λάσπη, ψέμματα και συκοφαντίες συνέντευξη οι Κκέδες μεταξύ των άλλων κατήγγειλαν ότι, μετά από όλα αυτά που έκαναν οι Χρυσαυγίτες στο σχολείο της Ξάνθης, δέχθηκαν ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα έως και προπηλακισμούς!

Για τις τερατολογίες και τις φαντασιώσεις των κρατικοδίαιτων κομμουνιστών που γελάει σύσσωμη η τοπική κοινωνία οι συναγωνιστές από την Ξάνθη εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:

Τον τελευταίο μήνα το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών δέχθηκε έναν ανελέητο πόλεμο λάσπης από το σύνολο των ΜΜ«Ε», καθώς και μια συντονισμένη αντισυνταγματική επίθεση από όλα τα συστημικά και δήθεν αντισυστημικά κόμματα του κοινοβουλίου. Λόγω του κλίματος αυτού, το ΚΚΕ Ξάνθης άρπαξε την ευκαιρία για να πετάξει λάσπη, κάνοντας λόγο για απειλές που δέχεται από μέλη του Κινήματός μας. Ως Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δηλώνουμε απερίφραστα ότι ουδεμία σχέση έχουμε με τις αδιανόητες τερατολογίες που μας καταλογίζουν.

Υ.Γ. Καλό το παραμύθι των Κκέδων, αλλά ξέχασαν να καταγγείλουν τον… πράσινο δράκο που είχαν μαζί τους οι Χρυσαυγίτες!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/janthh-kkedes-apeilhsan-dieuthunth-scholeiou-kai-kathgoroun-thn-chrush-augh#ixzz2j9ZS6GBw

Comments Off on Ξάνθη: Κκέδες απείλησαν διευθυντή σχολείου και κατηγορούν την Χρυσή Αυγή

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.