Δραστηριότητες Τοπικών: Βόρεια Προάστια, Εύβοια-Βοιωτία

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων

Στις 8/07/2013 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων ομιλία από την Συναγωνίστρια Σάντυ Π., παρουσία του Συναγωνιστή Βουλευτή και μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Γεωργίου Γερμενή και πλήθους Συναγωνιστών.

???????????????????????????????

Τον λόγο πήρε πρώτα  ο Συναγωνιστής Γερμενής, ο οποίος ανέλυσε τα  τελευταία  γεγονότα που απασχολούν όλον τον Ελληνικό λαό με τη «δαμόκλειο σπάθη» να κρέμεται πάνω από τα κεφάλια χιλιάδων εργαζομένων στη δημοτική αστυνομία, την οποία θέλει να καταργήσει το καθεστώς των γερμανοπροσκυνημένων πολιτικάντηδων. Τρέμουν την ήττα τους από τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, γιατί είναι σίγουρο πως οι Δήμοι θα ανήκουν πλέον σε Χρυσαυγίτες, που θα συνδράμουν δυναμικά στην πάταξη του λαθρεμπορίου – φοροδιαφυγής των λαθρομεταναστών.
??????????????????????

Καυτηρίασε τις συνεχείς πιέσεις των εισπρακτικών εταιρειών, και το απίστευτο νούμερο αυτοκτονιών που σημειώθηκε στον ελλαδικό χώρο… Οι αυτοκτονίες που έχουν γίνει  πλέον καθημερινά φαινόμενα, αλλά δεν είναι η λύση! Η λύση βρίσκεται στην ενιαία αντιμετώπιση του προβλήματος, στην αντιπαράθεση με το τραπεζικό  σύστημα που καταρρέει  γοργά, και στον πολιτικό αγώνα που δίνεται καθημερινά, μόνο από τον Λαϊκό Σύνδεσμο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με χιλιάδες Συναγωνιστές να πυκνώνουν πανελλαδικά τις φάλαγγες του Εθνικιστικού Κινήματος.

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
Λ. Ηρακλείου 426, Ν. Ηράκλειο
Δευτέρα και Παρασκευή 19:00 – 21:00
Τηλ: 210 2810610

Διανομή τροφίμων στη Χαλκίδα

ΧΑΛΚΙΔΑ

Το Σάββατο το πρωί στη Χαλκίδα, πραγματοποιήθηκε διανομή τροφίμων σε περισσότερες από 280 οικογένειες Ελλήνων. Η Ομάδα Αλληλεγγύης της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας, με επικεφαλής τον συναγωνιστή Γ. Μάλλιαρη, συγκέντρωσε τόνους λαχανικών, ζυμαρικών και κρεάτων (νωπών, κατεψυγμένων και κονσερβοποιημένων) από παραγωγούς και επιχειρήσεις της περιοχής μας και τα μέλη της Τοπικής εργάστηκαν σκληρά επί μέρες για να διασφαλίσουν ότι θα είναι όλα έτοιμα εγκαίρως και η διανομή θα ολοκληρωθεί με ασφάλεια, τάξη και σεβασμό στην αξιοπρέπεια και τις ανάγκες των συμπατριωτών μας. Φωτορεπορτάζ:

ΧΑΛΚΙΔΑ2

Από τις 5:30 το πρωί άρχισε η μεταφορά και η συσκευασία των τροφίμων
ΧΑΛΚΙΔΑ3

Συμπολίτες, μη μέλη μας, ήρθαν εθελοντικά να βοηθήσουν όσο πλησίαζε η ώρα
ΧΑΛΚΙΔΑ4

Οι βοηθοί συμπολίτες πήραν πρώτοι τρόφιμα ως επιβράβευση
ΧΑΛΚΙΔΑ5ΧΑΛΚΙΔΑ6

Δίνεται πάντα προτεραιότητα στους ασθενείς, τους ηλικιωμένους και τους συνοδούς μικρών παιδιών
ΧΑΛΚΙΔΑ7

Σεβαστές ποσότητες τροφίμων δόθηκαν σε κάθε οικογένεια – Παντού βρισκόταν ένας Χρυσαυγίτης πρόθυμος να βοηθήσει

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας
Κιαπέκου 1, Χαλκίδα
Τετάρτη και Κυριακή 19:00-21:00
τηλ: 6993955634

ΠΗΓΗ

Comments Off on Δραστηριότητες Τοπικών: Βόρεια Προάστια, Εύβοια-Βοιωτία

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.