Το ισλαμικό τόξο περικυκλώνει την Ελλάδα: Η Τουρκία εξοπλίζει τον αλβανικό στρατό

Το ισλαμικό τόξο περικυκλώνει την Ελλάδα: Η Τουρκία εξοπλίζει τον αλβανικό στρατό

Τα τελευταία χρόνια η Τουρκία πολύ ορατά διείσδυε συστηματικά στους τομείς της οικονομίας και εκπαίδευσης της Αλβανίας. Επίσης είχε διαπιστωθεί πολλές φορές από την ιστοσελίδα μας το σχέδιο της Τουρκίας να υπαγάγει την Αλβανία (και την Βοσνία) σε τουρκική ζώνη επιρροής, εξαργυρώνοντας η Άγκυρα το ισλαμικό της χαρτί στα Βαλκάνια. Αυτή η υπαγωγή εννοείται ότι δεν μπορεί παρά να τελεί υπό τις ευλογίες των ΗΠΑ, αφού η Ουάσιγκτον θεωρεί την Τουρκία ως στρατηγικό της σύμμαχο στα Βαλκάνια.

Πολλά πολιτικά κόμματα της Αλβανίας και της Βοσνίας χρηματοδοτούνται από την Τουρκία και την μυστική της υπηρεσία ΜΙΤ, ένα από αυτά που λαμβάνουν αφειδώς χρήματα από την Άγκυρα είναι και το κόμμα του Kreshnik Spahiu, γνωστού διώκτη και τρομοκράτη των Βορειοηπειρωτών και αγαπημένου συνεργάτη του αμερικανικού υπουργείου των Εξωτερικών και σιωνιστικών think tanks.

Στο επίκεντρο της πολιτικής όλων ανεξαρτήτως των αλβανικών κομμάτων κυριαρχεί η λεγόμενη δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας», η οποία περιλαμβάνει συν τοις άλλοις προσάρτηση ελληνικών εδαφών μέσω ένοπλης δράσης και τρομοκρατικών ενεργειών αλβανών συμμοριτών, που μην αυταπατώμεθα ήδη έχουν διοχετευτεί στην χώρα μας και αναμένουν τις εντολές τους.

Σε ότι αφορά την Ελλάδα οι αλβανικοί σχεδιασμοί βρίσκονται στο αρχικό τους στάδιο, ενώ όσον αφορά τους σχεδιασμούς για το Κόσσοβο σχεδόν έχουν ολοκληρωθεί, αφού αυτή η επαρχία της Σερβίας έχει ήδη ανεξαρτητοποιηθεί και απομένει ουσιαστικά μόνο η προσάρτηση της από τα Τίρανα, κάτι που δεν θα αργήσει να γίνει με τις ευλογίες της Ουάσιγκτον.

Η αλβανική οικονομία ελέγχεται κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό από τουρκικά συμφέροντα. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι το σύστημα παροχής ενέργειας ελέγχεται από τουρκική εταιρία, ενώ οι αυτοκινητόδρομοι κατασκευάζονται από αμερικανοτουρκική κοινοπραξία (Bechtel-Enka). Παρενθετικά αναφέρουμε ότι ένας τεράστιος αριθμός τεμενών ανεγείρεται στην χώρα με την χρηματοδότηση της Τουρκίας και του Κατάρ, ενώ μουσουλμάνοι Αλβανοί εκπαιδεύονται ως ιεροδιδάσκαλοι στα ιερατικά σχολεία της Τουρκίας.

Η Τουρκία το τελευταίο διάστημα εκπαιδεύει αλβανούς αξιωματικούς στις τουρκικές σχολές ενόπλων δυνάμεων και ταυτόχρονα εξοπλίζει (παρέχει ως βοήθεια) τον στρατό της Αλβανίας με στρατιωτικά οχήματα και ελαφρά τεθωρακισμένα που έχουν κατασκευαστεί από την τουρκική αμυντική βιομηχανία. Χαρακτηριστική είναι η παράδοση τέτοιου τύπου οχημάτων εντελώς πρόσφατα στις αλβανικές ένοπλες δυνάμεις από Τούρκους αξιωματούχους.

Η δημιουργία ισλαμοτουρκικού τόξου στα Βαλκάνια, μέρος του οποίου είναι η «Μεγάλη Αλβανία», είναι γεγονός. Η Αλβανία έχει γίνει ουσιαστικά μια στρατιωτική και πολιτική βάση της Τουρκίας. Η Τουρκία θα συνεχίσει να εξοπλίζει την Αλβανία με πολεμικό υλικό, το οποίο κάποια στιγμή στο όχι πολύ μακρινό μέλλον θα χρησιμοποιηθεί για δράση εναντίον της ελληνικής επικράτειας. Η «Μεγάλη Αλβανία» δεν είναι μόνο έμπνευση των ίδιων των Αλβανών, αλλά είναι σχέδιο και των Νεοοθωμανών, οι οποίοι προσπαθούν να επιστρέψουν στα Βαλκάνια ακολουθώντας το δόγμα Νταβούτογλου και χρησιμοποιώντας την Αλβανία ως κράτος-προπύργιο (buffer-state). Ταυτόχρονα είναι και σχέδιο των Αμερικανοσιωνιστών οι οποίοι θέλουν να εγκατασταθούν μόνιμα στην Βαλκανική Χερσόνησο, ελέγχοντας τα ενεργειακά αποθέματα και τους αγωγούς υδρογονανθράκων και θέλοντας να αποτρέψουν την στρατηγική διείσδυση της Ρωσίας στη Μεσόγειο.

Θα πρέπει να λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψη την στρατιωτική διείσδυση της Τουρκίας στην Αλβανία και τον «εκτουρκισμό» των αλβανικών ενόπλων δυνάμεων. Ο αλβανικός πληθυσμός των Βαλκανίων το 2050 αναμένεται σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία να ανέλθει στα 10 εκ.  Ο αλβανικός πληθυσμιακός καλπασμός, συνοδευόμενος με τον καλπασμό της Τουρκίας, την αλματώδη αύξηση των ισλαμιστών λαθροκατοίκων στην χώρα μας και την πληθυσμιακή συρρίκνωση των Ελλήνων, αποτελεί μια «βραδυφλεγή βόμβα» στα σπλάγχνα της φυλής μας. Αν δεν εξουδετερώσουμε αυτή την βόμβα οι επόμενες γενιές των Ελλήνων κινδυνεύουν να ομιλούν Αλβανικά, Τουρκικά και άλλες ισλαμικές διαλέκτους της Ασίας.

Γ. Λιναρδής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-islamiko-tojo-perikuklwnei-thn-ellada-h-tourkia-ejoplizei-ton-albaniko-s#ixzz3cV2vy3kZ

1 Comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

One response to “Το ισλαμικό τόξο περικυκλώνει την Ελλάδα: Η Τουρκία εξοπλίζει τον αλβανικό στρατό