Γιατί η Σμύρνη δεν μας ενώνει με τους Τούρκους! Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Γιατί η Σμύρνη δεν μας ενώνει με τους Τούρκους! Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ “ΓΚΙΑΟΥΡ ΙΣΜΙΡ”

Κανένα από τα μεγάλα ΜΜΕ, ουδείς από τους πληρωμένους κονδυλοφόρους των ΜΜΕ δεν είδε την σημειολογία, την οποία εμπεριείχε ο τόπος της συναντήσεως του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Τούρκο ομόλογό του στην Σμύρνη, έναν τόπο μαρτυρίου των Ελλήνων και θριάμβου για τις ορδές του Κεμάλ, οι οποίες εδημιούργησαν το νέο τουρκικό κράτος!

Μέσα στα πλαίσια της πλύσεως εγκεφάλου, της συνεχούς και μαζικής προπαγάνδας του “αντιρατσισμού” αναφέρθηκε από πολλούς ότι η Σμύρνη ήταν μια πολιτεία… κοσμοπολίτικη! Όχι, κύριοι, του ψευτορωμαΐικου, η Σμύρνη ήταν μια πόλη Ελληνική, την οποία κατέκαυσαν και σφαγίασαν τον πληθυσμό της οι φονιάδες του Κεμάλ. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι Τούρκοι αποκαλούσαν την πανέμορφη αυτή Ελληνική πόλη, με τα χιλιάδες χρόνια ιστορίας, “Γκιαούρ Ισμίρ”, δηλαδή η Σμύρνη των απίστων, γιατί πλειοψηφούσε σε αυτήν συντριπτικά το Ελληνικό στοιχείο, ήταν η Σμύρνη των Ελλήνων, λοιπόν και όχι μία πόλη “κοσμοπολίτικη”! Το γεγονός ότι σ’ αυτήν ζούσε και μία μειοψηφία μουσουλμάνων καθώς και Λεβαντίνοι Ευρωπαίοι δεν αναιρεί τον εθνικό της χαρακτήρα.

Απορίας άξιον είναι γιατί δέχθηκε ο Έλληνας πρωθυπουργός η συνάντησή του με τον Τούρκο ομόλογό του να γίνει στην Σμύρνη και όχι στην Άγκυρα ή έστω στην Κωνσταντινούπολη, όπου συνήθως γίνονται και έχουν γίνει στο παρελθόν ανάλογες συναντήσεις! Οι Τούρκοι ορίζοντας την Σμύρνη σαν τόπο των συνομιλιών ήθελαν να πουν στους Έλληνες ότι εδώ από αυτήν την πόλη σας πετάξαμε στην θάλασσα, σας ξεριζώσαμε!

Γεμάτοι θράσος όπως πάντα η τουρκική πολιτική, την ίδια περίοδο κατά την οποία αμφισβητεί την κυριαρχία μας στο Αιγαίο και μας έχει στείλει στην χώρα μας με μία σκοτεινή παρακρατική επιχείρηση ένα εκατομμύριο πρόσφυγες και λαθρομετανάστες, απαιτεί και άλλα. Ευθέως μίλησε ο Νταβούτογλου για αναθεώρηση της συνθήκης της Λωζάνης, προκειμένου να λυθούν τα θέματα των… μειονοτήτων! Μόνο που στην Σμύρνη, όπου ζούσαν πριν έναν αιώνα σχεδόν μισό εκατομμύριο Έλληνες, δεν ζουν σήμερα παρά λίγες δεκάδες. Το ίδιο και στην Κωνσταντινούπολη, την Ίμβρο και την Τένεδο. Από παντού με μέθοδο εγκληματική ξερίζωσαν τον Ελληνισμό και έχουν το θράσος να μας μιλούν για μειονότητες!

Επανέλαβε επίσης ότι η Τουρκία παραμένει σταθερή στην πολιτική του casus belli, η οποία αποτελεί μία ευθεία πρόκληση ενάντια στην Ελλάδα. Είπε επίσης αναφερόμενος στο λεγόμενο προσφυγικό ζήτημα και την αντίδραση των κρατών της Ευρώπης να δεχθούν τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες ότι η Ελλάδα και η Τουρκία δεν φταίνε για τα προβλήματα της κεντρικής Ευρώπης. Δεν του απήντησε βεβαίως ο πρωθυπουργός της χώρας μας, ότι όλοι αυτοί, οι οποίοι πέρασαν το Αιγαίο ήλθαν από την Τουρκία και ότι η Τουρκία έχει άμεση ανάμειξη στον πόλεμο σε Συρία και Ιράκ, αφού είναι γνωστό ότι ενίσχυσε και ενισχύει με κάθε τρόπο τους τζιχαντιστές.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργός μοίρασε χαμογελώντας τριαντάφυλλα σε μία πόλη όπου σφαγιάσθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και μοίρασε τριαντάφυλλα αντί να απαιτήσει να κάψει έστω και ένα κουκί λιβάνι εκεί στην προκυμαία της Σμύρνης, όπου έλαβε χώρα μία μεγάλη σφαγή Ελλήνων! Είπε ακόμη ότι “Η Σμύρνη μας ενώνει”! Όχι, δεν μας ενώνει η Σμύρνη με τους Τούρκους, το αντίθετο ακριβώς συμβαίνει! Μας χωρίζει και μας χωρίζει το αίμα των Ελλήνων που χύθηκε από τους δολοφόνους του Κεμάλ.  Δεν περιμέναμε τίποτε άλλο από έναν ηγέτη της αριστεράς, της αριστεράς, η οποία είχε ενεργό ρόλο στην προδοσία της Μικράς Ασίας!

Η Τουρκία συνεχώς θα κλιμακώνει τις προκλήσεις και το ψευτορωμαΐικο θα τις αποδέχεται. Γιατί; Την απάντηση δίνει ο αείμνηστος καθηγητής Παναγιώτης Κονδύλης, ο οποίος έχει γράψει σχετικά: “Οι μετριότητες, υπομετριότητες και ανθυπομετριότητες που συναπαρτίζουν τον ελληνικό πολιτικό και παραπολιτικό κόσμο, δεν έχουν το ανάστημα να θέσουν και να λύσουν ιστορικά προβλήματα τέτοιας έκτασης και τέτοιου βάθους και ίσως να καταρρεύσουν ακόμα και στην περίπτωση όπου θα βρεθούν μπροστά στην μεγάλη απόφαση να διεξαγάγουν έναν πόλεμο”.

Στο ίδιο του βιβλίο παραπάνω τονίζει για τις σχέσεις Ελλάδος Τουρκίας και το μέλλον:  “Η ειρήνη σημαίνει για την Ελλάδα δορυφοροποίηση και ο πόλεμος σημαίνει συντριβή.”

Όπως όλα δείχνουν με την περίφημη πολιτική των συνεχών υποχωρήσεων έναντι του τουρκικού επεκτατισμού, ο οποίος έχει λάβει διαστάσεις και οικονομικές και πολιτιστικές, η Ελλάδα βαδίζει σταθερά προς την δορυφοροποίηση και υπ’ αυτήν την έννοια πράγματι ενώνει η Σμύρνη όλους τους “κοσμοπολίτες”, μαρξιστές και λιμπεραλιστές, με το βαθύ τουρκικό κράτος. Για τους Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες όμως, η Σμύρνη παραμένει σύμβολο του μαρτυρίου του Έθνους και των σκλαβωμένων Πατρίδων.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/giati-h-smurnh-den-mas-enwnei-me-tous-tourkous-arthro-tou-n.g.-michaloliako#ixzz43GTTltyd

Comments Off on Γιατί η Σμύρνη δεν μας ενώνει με τους Τούρκους! Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Filed under ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Comments are closed.