Εμπαίζουν την κοινωνία οι συριζαίοι και οι νεοδημοκράτες με τις off shore τους

Εμπαίζουν την κοινωνία οι συριζαίοι και οι νεοδημοκράτες με τις off shore τους

Είδαμε ήδη την προκλητική διάταξη του πολυνομοσχεδίου, η οποία επιτρέπει την διακίνηση μαύρου χρήματος από βουλευτές και υπουργούς μέσω των εξωχώριων εταιρειών, που εδράζονται σε φορολογικούς παραδείσους. Αυτό την ίδια ώρα που ο Λαός φτωχοποιείται βίαια από το ίδιο νομοσχέδιο.

Ύστερα από τον σάλο που προκλήθηκε σχετικά, οι συριζαίοι έχουν αρχίσει να έχουν… δεύτερες σκέψεις. Η «Αυγή» βγήκε με εξώφυλλο που «καρφώνει» την κυβέρνηση, ενώ όλοι οι «κύκλοι» του Μεγάρου Μαξίμου διαδίδουν ότι θα υπάρξουν αλλαγές στο νομοσχέδιο.

Βεβαίως, όλα τα παραπάνω δεν έχουν καμμία σημασία αφού οι πάσης φύσεως οφφσοράκηδες και «Παπασταύρου» έχουν ήδη σπεύσει να εκμεταλλευτούν το νομοθέτημα και όπως λέγεται στην σκληρή γλώσσα του εμπορίου: «μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται».

Αυτό που έχει σημασία είναι η ανάδειξη της υποκρισίας των αντιπολιτευόμενων κομμάτων (πλην Χρυσής Αυγής όπως πάντα) από τον Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος δήλωσε ευθαρσώς πως η εν λόγω διάταξη ήταν μνημονιακή υποχρέωση, συνεπώς η Νέα Δημοκρατία υποκριτικά ανακινεί ένα θέμα που συνυπέγραψε και ευνοεί τους εκλεκτούς της «Παπασταύρου».

Εξίσου υποκριτικά σκούζουν και Πασόκ, Ποτάμι και Λεβέντης, αφού η σκανδαλώδης διάταξη είναι υπαγορευμένη από τους διεθνείς τοκογλύφους, μέσα στα πλαίσια της «συμφωνίας να ‘ναι και ό,τι να ‘ναι» και του «ευρώ πάση θυσία». Ακόμα πιο υποκριτικά σταλινολογεί το ΚΚ€ όσο δεν απαντά στην ερώτηση «πού πήγαν τα λεφτά από την πώληση του 902, σύντροφοι».

Στα… επιπλέον της όλης υποθέσεως, τα «Παραπολιτικά» αναφέρουν ότι έχουν αποκλειστικές πληροφορίες ότι η κυβέρνηση αντί να αποσύρει τον νόμο θα προχωρήσει σε διεύρυνση της λίστας των χωρών, που επιτρέπονται οι off shore, για να κοπάσουν οι αντιδράσεις στο κυβερνητικό στρατόπεδο. Κοινώς, αν ισχύουν οι πληροφορίες των «Παραπολιτικών», οι κυβερνητικοί βουλευτές θα το «βουλώσουν» αν νομιμοποιηθεί και η δική τους η off shore.

Αυτή είναι η σήψη και η δυσωδία ενός σάπιου πολιτικού συστήματος, το οποίο εχθρεύεται την Χρυσή Αυγή που έρχεται να το σαρώσει!

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδοσε την παρακάτω σχετική ανακοίνωση:

Μόνο η Χρυσή Αυγή θα καταργήσει την σκανδαλώδη διάταξη για τις off-shore και θα στείλει τους κλέφτες φυλακή.

Σύριζα και Ανέλ νομιμοποιούν τις off-shore των απατεώνων υπουργών και βουλευτών, συνεχίζοντας την ληστρική πολιτική της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ α.ε., που μόνο το Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής μπορεί να πατάξει, στέλνοντας στη φυλακή τους κλέφτες πολιτικούς.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/empaizoun-thn-koinwnia-oi-surizaioi-kai-oi-neodhmokrates-me-tis-off-shore-t#ixzz4AENLETPa

Advertisements

Comments Off on Εμπαίζουν την κοινωνία οι συριζαίοι και οι νεοδημοκράτες με τις off shore τους

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.