Εφημερίδα “Ελεύθερη Ώρα”: Ανίερο και αντεθνικό σχέδιο Σόρος για τη διάλυση τη Χρυσής Αυγής

Εφημερίδα “Ελεύθερη Ώρα”: Ανίερο και αντεθνικό σχέδιο Σόρος για τη διάλυση τη Χρυσής Αυγής

Αναδημοσιεύουμε το αφιέρωμα της εφημερίδας “Ελεύθερη Ώρα” για τον πόλεμο Σόρος ενάντια στους Έλληνες Εθνικιστές όπως αποκαλύπτεται από τα απόρρητα έγγραφά του.

Απόρρητα έγγραφα Σόρος: «ΜΟΝΟΣ μας εχθρός οι Εθνικιστές… Καταστρέψτε την Χρυσή Αυγή»!

της Βέτα Ανδρή

Δύο πρωτοσέλιδα της «Ε.Ω.» τις προηγούμενες μέρες… Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016: «Δολοφονήστε τη Χρυσή Αυγή – μεθοδεύεται προβοκάτσια για να «αποκλειστεί» από τις επόμενες βουλευτικές εκλογές»!!! Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016: «Τα απόρρητα αρχεία του Σόρος στη φόρα»… Είναι δυο πρωτοσέλιδα θέματα, που αν τα συνδυάσεις θα καταλάβεις ποιος είναι ο ΕΧΘΡΟΣ του σιωνιστή τοκογλύφου Τζορτζ Σόρος: είναι ΜΟΝΟ ο Ελληνικός Εθνικισμός, είναι ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή!

Πριν να περάσουν λίγες μόνο ώρες από τα παραπάνω πρωτοσέλιδα, αποδείχτηκε από τα απόρρητα έγγραφα του εβραιοσιωνιστή ανθέλληνα Σόρος, που τα χάκαραν στο ίντερνετ αγωνιστές που μάχονται την Νέα Τάξη Πραγμάτων, πως πραγματικά ο Εθνικισμός των Ελλήνων και η Χρυσή Αυγή είναι ο ΜΟΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ τους!!! Διαβάστε το άρθρο του Κώστα Αλεξανδράκη, από την επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής:

«Την επαύριο των Ευρωεκλογών το Ίδρυμα της «Ανοιχτής Κοινωνίας» βρέθηκε σε εξαιρετικά άβολη θέση, αφού υπήρξε η θεαματική είσοδος των Εθνικιστών στην Ευρωβουλή. Επί αυτού του ζητήματος η ίδια η διευθύντρια του ευρωπαϊκού παραρτήματος, Heather Grabbe, συνέταξε βαρυσήμαντη έκθεση για τις επιπτώσεις του «λαϊκισμού» στην πολιτική του Σόρος, αλλά και του πως οι «αξιόπιστοι σύμμαχοι» του Σιωνιστή θα αντιμετωπίσουν την επέλαση των Εθνικιστών. Το πρώτο που ξεκαθαρίζει η έκθεση αυτή είναι οι υγιείς αποστάσεις που τηρεί ο Σόρος από την «θεωρία των δύο άκρων» που επιχείρησε ένα φεγγάρι να εισάγει στην πολιτική σκηνή της Ελλάδος η ομάδα Σαμαρά. Όπως ξεκαθαρίζει η υφιστάμενη του Σόρος, ο… εχθρός είναι μονάχα ένας. Συγκεκριμένα, η έκθεση αναφέρει:

«Παρότι κόμματα όπως ο Σύριζα, το ιταλικό Κίνημα των Πέντε Αστέρων και οι ισπανοί Podemos εμφανίζονται ως υπερασπιστές του λαού έναντι των διεφθαρμένων πολιτικών στην πραγματικότητα είναι υπέρ της ισότητας (σ.σ. εννοεί «δικοί μας») και δεν ασκούν ξενοφοβική ρητορική και δεν προωθούν μια εθνικιστική ιδεολογία». Στη συνέχεια γίνεται ο προσδιορισμός του εχθρού: «Αντίθετα, η κύρια ανησυχία μας είναι αυτά τα κόμματα που o Mudde κατηγοριοποιεί κάτω από τον όρο “Ακραία Λαϊκιστικά Δεξιά Κόμματα”. Κεντρικό θέμα στα λαϊκιστικά ακραία δεξιά κόμματα είναι η προστασία των δικαιωμάτων των ιθαγενών, η οποία «θεωρεί ότι τα κράτη πρέπει να κατοικούνται μονάχα από μέλη της αυτοχθόνου κοινότητας (το Έθνος) και ότι ξενόφερτα στοιχεία (ιδέες και πρόσωπα) απειλούν το ομοιογενές Έθνος – Κράτος».

Ένα καίριο κομμάτι της εκθέσεως αναφέρεται στο τι κακό θα μπορούσαν να κάνουν στον Σόρος οι Εθνικιστές βουλευτές:

α) «Δεδομένης της θέσεως της Ευρωβουλής ως νομοθετικό σώμα, οι ξενοφοβικοί βουλευτές θα μπορούσαν να ασκήσουν αντιπολίτευση στην προοδευτική νομοθέτηση και πολιτικές, ιδιαιτέρως εκεί που έχουν κοινές θέσεις – π.χ. στο να αντιταχθούν στην μετανάστευση, στο άσυλο, στην ανάπτυξη βοήθειας και στις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης που προστατεύουν τις ευπαθείς ομάδες» – Δηλαδή οι Εθνικιστές θα μπορούσαν να σταματήσουν τον ρατσισμό κατά των γηγενών.

β) «Επιπλέον, πολλοί επιφανείς λαϊκιστές ηγέτες ανοιχτά επαινούν τον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, ενώ κάποια ακροδεξιά κόμματα έχουν και ρωσική χρηματοδότηση. Αυτοί οι Ευρωβουλευτές θα μπορούσαν να επηρεάσουν τον διάλογο σχετικά με την έκταση των κυρώσεων σε απάντηση της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.» – Δηλαδή θα συναντούσε προβλήματα η εξωτερική πολιτική του άξονα ΗΠΑ – Ισραήλ.

γ) «Η Ευρωβουλή έχει την ευθύνη για την έγκριση του προϋπολογισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έτσι οι ξενόφοβοι λαϊκιστές Ευρωβουλευτές θα μπορούσαν να στερήσουν την χρηματοδότηση από σκοπούς όπως η ισότητα και η κοινωνική ενσωμάτωση των μειονοτήτων.» – Δηλαδή οι «αντιρατσιστές» θα χάνανε τον μισθό τους.

δ) «Η ξενόφοβη λαϊκιστική ρητορική θα μπορούσε να σπρώξει τον ευρωπαϊκό διάλογο σχετικά με πολιτικές και θεσμούς στη μετανάστευση προς μέτρα ελέγχου και περιορισμού της μετανάστευσης αντί για προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των προσφύγων (π.χ. Πολιτική Επιστροφή των αιτούντων ασύλου και η εντολή της συνοριακής υπηρεσίας Frontex)» – Θα σταματούσε, δηλαδή, η πολιτική των ανοιχτών συνόρων που έχει ως αποτέλεσμά τις εκατόμβες νεκρών από την ισλαμική τρομοκρατία.

Εν συνεχεία η Grabbe προτείνει λύσεις. Κατά κύριο λόγο γενικόλογες μπούρδες άνευ σημασίας περί «διαφάνειας» κλπ, αλλά λέει και κάτι σημαντικό που ήδη εφαρμόζεται:

«Η Ευρωβουλή θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τους κανόνες της διαδικασίας ώστε να δυσκολέψει τα λαϊκιστικά κόμματα να χρησιμοποιούν τον πολιτικό διάλογο για ρητορική μίσους και προτροπή στη βία, αν οι προεδρεύοντες ανοιχτά αντιδρούσαν σε τέτοιες συμπεριφορές» – Κοινώς, φίμωτρο, όπως έπραξε ο Σούλτς όταν ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ε. Συναδινός διέσυρε τους τουρκοπροσκυνημένους.

Το κακό βεβαίως με όλη αυτή τη «μαχητική δημοκρατία», τις απαγορεύσεις, τις φυλακίσεις, τους διωγμούς και όλα τα συναφή είναι ότι στην ουσία αποτελούν αναμασήματα προηγούμενων θεωριών, που αποδείχτηκαν αποτυχημένες, διότι δεν κατάφερναν να συλλάβουν την πολύ απλή ιδιότητα που διέπει τους Εθνικιστές: Είναι ιδεολόγοι και συνεπώς δεν λυγίζουν από τις μεθοδεύσεις του συστήματος! Αντιθέτως, πεισμώνουν και δυναμώνουν»!

Κοιτάξτε εδώ  πώς το ίδρυμα του εβραιοσιωνιστή κερδοσκόπου Σόρος ασχολείται αποκλειστικά και ΜΟΝΟ με το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, την Χρυσή Αυγή!!! Χρειάζονται να προσθέσουμε περισσότερα, για να καταλάβουνε όλοι πως μοναδικός στόχος των σιωνιστών όπου γης είναι ο Εθνικισμός των Λαών; Πως θέλουνε να καταστρέψουν την Ελλάδα και γι’ αυτό πριμοδοτούν και στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ και την ψευτοδεξιά ΝΔ, χτυπώντας παράλληλα τους Έλληνες Πατριώτες;

ΣΥΡΙΖΑ… «MADE IN OPEN SOCIETY»!

Κατασκεύασμα του διεθνούς τοκογλύφου Σόρος ο Τσίπρας

Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης

«Open Society» («Ανοιχτή Κοινωνία»). Έτσι ονομάζεται το «ίδρυμα» του καταραμένου διεθνούς τοκογλύφου και κερδοσκόπου, της ύαινας που ακούει στο όνομα «Τζορτζ Σόρος», με πραγματικό όνομα Γκιόργκι Σβαρτς! Πρόκειται για τον σατανικό, τον ανθρωπόμορφο δαίμονα Ισραηλίτη εξ Ουγγαρίας, ο οποίος -ως πρόδρομος του Θηρίου της Αποκάλυψης που είναι- αναστατώνει τον κόσμο μας, διαλύοντας έθνη και κράτη, προκαλώντας πολέμους, πόνο και αίμα, κλέβοντας ανθρώπινες ψυχές από τον παράδεισο και στέλνοντάς τες στην κόλαση!!! Ναι, αυτό είναι το απάνθρωπο ΚΤΗΝΟΣ της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, το ΓΟΥΡΟΥΝΙ της τοκογλυφίας και του καπιταλισμού Τζορτζ Σόρος, αυτός που έδωσε μερικά «μόνο» εκατομμύρια δολάρια στη σατανίστρια δολοφόνο Χίλαρι Κλίντον, για να ενισχύσει τον προεκλογικό της αγώνα…

Τη «φιλοσοφία» της «Ανοιχτής Κοινωνίας», ο Τζορτζ Σόρος την υιοθέτησε από έναν θολοκουλτουριάρη και ψευτοπροοδευτικό αμπελοφιλόσοφο (από εκείνους που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, αλλά προσκολλούν ως βδέλλες στους πλούσιους πολιτικάντηδες, για να απομυζούν εις βάρος όλων ημών των υπολοίπων), τον Αυστριακό Καρλ Πόπερ (1902-1994). Ο ψευδοφιλόσοφος Πόπερ συνέγραψε ένα ογκώδες έργο, με τίτλο «Η ανοιχτή κοινωνία και οι εχθροί της», από το οποίο και ο Σόρος εμπνεύστηκε την ονομασία του «ιδρύματός» του. Βασική θέση του Πόπερ, στο ως άνω βιβλίο του, είναι η εχθρότητα και η κριτική του έναντι της «Κλειστής Κοινωνίας», όπως αποκαλεί την κοινωνία των αρχών, των αξιών και των παραδόσεων που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας! Ενοχλήθηκε ο Πόπερ από τις πατρογονικές παραδόσεις μας (πατρίδα και πίστη) και θέλησε να τις αντικαταστήσει με… την «ανοιχτή κοινωνία»!!! Όπως ενοχλούνται οι ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ μαρξιστές και νεοφιλελεύθεροι κουλτουριάρηδες από τα ιδανικά μας: πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια!

Βασισμένος λοιπόν πάνω στις (ανώμαλες) ιδέες και απόψεις του Καρλ Πόπερ, ο τοκογλύφος Σόρος δημιούργησε την «Ανοιχτή Κοινωνία», με μοναδικό του σκοπό να εξοντώσει έθνη και λαούς αυτού του πλανήτη, για να φέρει την… «ανοιχτή κοινωνία» του Θηρίου!!! Πειράζουν πολύ τον βρωμερό φονιά Σόρος οι παραδόσεις και οι αρχές μας, που θέλει να τις ξεριζώσει… ΣΥΡΙΖΑ! Γι’ αυτό και ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ τον ΣΥΡΙΖΑ των άθεων και ανθελλήνων, όπως θα αποδείξουμε αμέσως μετά!!! Πρώτα όμως, ας παραθέσουμε μερικά αποσπάσματα από το άκρως ενδιαφέρον κείμενο «Τζορτζ Σόρος, ο αυτοκρατορικός μάγος» της Χέδερ Κόφιν (Heather Coffin), το οποίο δημοσιεύτηκε πάνω από δέκα χρόνια πριν:

«Άνοιξη 2002, Covert Action Quarterly: «Ναι, διαθέτω εξωτερική πολιτική… ο σκοπός μου είναι να γίνω η συνείδηση του πλανήτη». Δεν πρόκειται για μια περίπτωση ναρκισσιστικής διαταραχής· αφορά το πώς ο Τζορτζ Σόρος επιβεβαιώνει το κύρος της ηγεμονίας των Ηνωμένων Πολιτειών επάνω στον σημερινό κόσμο. Τα ιδρύματα και οι οικονομικοί μηχανισμοί του Σόρος είναι εν μέρει υπεύθυνα για την πτώση των καθεστώτων στην Ανατολική Ευρώπη και την πρώην Σοβιετική Ένωση. Τα ίδια δίκτυα έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους στην Κίνα. Ο Σόρος έπαιξε επίσης καθοριστικό ρόλο στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας. Ο ρόλος του αυτοαποκαλούμενου και ως «φιλανθρώπου» είναι να ενισχύει τις ιδεολογικές εκφράσεις της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων προωθώντας παράλληλα το οικονομικό του συμφέρον. Οι εμπορικές και «φιλανθρωπικές» δραστηριότητες του Σόρος είναι μυστικές, αντιφατικές και ταυτόχρονα συγκλίνουσες.

Ο Σόρος έχει ηγετικό ρόλο στο Council of Foreign Relations (Συμβούλιο των Διεθνών Σχέσεων), στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (World Economic Forum) και στο Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα [Human Rights Watch (HRW)]. Το 1994, έπειτα από μια συνάντηση με τον φιλόσοφο και μέντορά του, τον σερ Κάρλ Πόπερ, ο Σόρος έδωσε εντολή στις επιχειρήσεις του να επενδύσουν στον τομέα των τηλεπικοινωνιών της Κεντρικής και της Ανατολικής Ευρώπης. Η Ομοσπονδιακή Διοίκηση των Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων της Τσεχίας δέχθηκε την προσφορά του να αναλάβει και να χρηματοδοτήσει τα αρχεία του «Ράδιο Ελεύθερη Ευρώπη». Ο Σόρος μετέφερε τα αρχεία στην Πράγα και ξόδεψε πάνω από 15 εκατομμύρια δολάρια για να τα συντηρήσει. Τώρα, ένα ίδρυμά του διοικεί το, δημιουργημένο από την CIA, σταθμό Ράδιο «Ελεύθερη Ευρώπη»/ Ράδιο «Ελευθερία», το οποίο έχει επεκταθεί πλέον στον Καύκασο και την Ασία.Επίσης, ο Σόρος είναι ο ιδρυτής και ο χρηματοδότης του Ιδρύματος Ανοιχτής Κοινωνίας (Open Society Institute), ενώ ίδρυσε και συντηρεί τη Διεθνή Ομάδα Κρίσης (International Crisis Group –ICG) που, μεταξύ άλλων, έπαιξε ενεργό ρόλο στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας. Τέλος, ο Σόρος συνεργάζεται ανοιχτά και με το αμερικανικό Ίδρυμα για την Ειρήνη (Institute of Peace) που ελέγχεται από την CIA. […]

[…] Ποιος είναι ο Τζορτζ Σόρος… Ο Τζορτζ Σόρος γεννήθηκε στην Ουγγαρία το 1930 από Εβραίους γονείς, οι οποίοι είχαν απομακρυνθεί τόσο πολύ από τις ρίζες τους ώστε μπόρεσαν να ταξιδέψουν ακόμη και στη ναζιστική Γερμανία. Ο Σόρος έζησε στην Ουγγαρία υπό την κατοχή των Ναζί, αλλά μετά τον θρίαμβο των κομμουνιστών μετακόμισε στην Αγγλία το 1947. Εκεί, εντάχθηκε στον κύκλο του φιλόσοφου Καρλ Πόπερ, στη London School of Economics. Ο Πόπερ υπήρξε σφοδρός πολέμιος του κομμουνισμού και η διδασκαλία του διαμόρφωσε τη βάση των πολιτικών αντιλήψεων του Σόρος. Δεν υπάρχει σχεδόν κανένας λόγος, άρθρο ή βιβλίο του Σόρος που να μην αναφέρεται στην επίδραση του Πόπερ. […]

[…] Σε μια περίπτωση, ο Σόρος κέρδισε ένα δισεκατομμύριο δολάρια μέσα σε μια μέρα κερδοσκοπώντας (μια λέξη την οποία αποστρέφεται) με την αγγλική λίρα. Αντιμετωπίζοντας την κατηγορία ότι «με το να κερδοσκοπεί έναντι της στερλίνας, βγάζει λεφτά από τους Βρετανούς φορολογούμενους», δήλωσε: «Όταν κερδοσκοπείς στις διεθνείς χρηματαγορές, είσαι απελευθερωμένος από τους ηθικούς φραγμούς που αντιμετωπίζει ένας συνηθισμένος επιχειρηματίας. Προσωπικά, όταν ασχολούμαι με τις διεθνείς χρηματαγορές, δεν με απασχολούν ηθικής φύσεως ζητήματα». […]

[…] Μετά το 1990, οι χρηματοδοτήσεις του Σόρος στόχευσαν στο εκπαιδευτικό σύστημα της Ρωσίας, παρέχοντας μια σειρά σχολικών εγχειριδίων σε όλη τη χώρα. Πράγματι, ο Σόρος διασφάλισε την αποδοχή της προπαγάνδας του Ιδρύματος της Ανοιχτής Κοινωνίας από μια ολόκληρη γενιά της ρωσικής νεολαίας. Τα ιδρύματά του κατηγορήθηκαν ότι επεδίωκαν ν’ αποκτήσουν τον έλεγχο του ρωσικού χρηματιστικού συστήματος, ότι οργάνωσαν τις ιδιωτικοποιήσεις αλλά και τις ξένες επενδύσεις στη χώρα. Οι Ρώσοι  αντέδρασαν οργισμένα στην ανάμειξη του Σόρος. Οι κατηγορίες εναντίον του Σόρος και των άλλων αμερικανικών ιδρυμάτων υποστήριζαν ότι ο στόχος αυτών των ελιγμών ήταν να «υπονομεύσουν τη Ρωσία ως κράτος ικανό να ανταγωνιστεί τη μόνη υπερδύναμη που απέμεινε στον κόσμο». Οι Ρώσοι άρχισαν να υποψιάζονται τον Σόρος για διασυνδέσεις με την CIA. Ο μεγαλοεπιχειρηματίας Μπόρις Μπερεζόφσκι δήλωσε ότι: «Κόντεψα να λιποθυμήσω όταν άκουσα, πριν από μερικά χρόνια, ότι ο Σόρος ήταν πράκτορας της CIA». Η άποψη του Μπερεζόφσκι ήταν ότι ο Σόρος και η Δύση είχαν «φοβηθεί την ισχυροποίηση του ρωσικού κεφαλαίου». […]

[…] Το Ίδρυμα για την Ανοικτή Κοινωνία του Σόρος είναι αναμεμιγμένο στα πάντα. […] Ο Σόρος εμπλέκεται άμεσα στο Human Rights Watch, παρόλο που κάνει ο,τιδήποτε περνάει από το χέρι του για να το κρύψει. Υποστηρίζει ότι απλά χρηματοδοτεί και οργανώνει τα προγράμματα της οργάνωσης, ενώ δεν εμπλέκεται καθόλου στις διαδικασίες της υλοποίησής τους».

Τα ως άνω αποσπάσματα από το άρθρο εκείνο της Χέδερ Κόφιν είναι νομίζουμε υπεραρκετά, για να κατανοήσει κανείς τον άθλιο ρόλο του τοκογλύφου Σόρος σε διάφορα σημεία του πλανήτη μας. Ώστε επενδύει το ΘΗΡΙΟ του Σατανά, ο Τζορτζ Σόρος, σε διάφορες οργανώσεις, κινήματα, κόμματα κτλ. προκειμένου να αλλοιώσει και να ξεριζώσει… ΣΥΡΙΖΑ τις αρχές και τα ιδανικά μας! Ειδικά στην περίπτωση της Ελλάδας, στόχος του είναι να χάσουμε εμείς οι Έλληνες την ορθόδοξη χριστιανική μας πίστη και τον ελληνισμό μας… Αποσκοπεί ο τρισκατάρατος αυτός δολοφόνος εθνών και λαών στο να εξοντωθούν βιολογικά οι Έλληνες και να συρρικνωθεί-ακρωτηριαστεί η ελλαδική εδαφική επικράτεια!!! Ναι, αυτό είναι το ανθελληνικό και αντιχριστιανικό πρόγραμμα του Σόρος, αλλά και όσων τον υπηρετούν δουλικά, όπως είναι ο καταστροφέας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο νεοφιλελεύθερος γουρλομάτης «Κούλης» Μητσοτάκης…

Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ… Που θέλει ΣΥΡΙΖΑ να ξεριζώσει τα ιδανικά και την πίστη μας! Είναι άραγε τυχαίο ότι ο συνδυασμός μέσω του οποίου αναδείχτηκε το 2006 ο Τσίπρας (στις δημοτικές εκλογές του δήμου Αθηναίων) έφερε την ονομασία «Ανοιχτή Πόλη»;;; Με σύμβολό της μάλιστα ένα ανθρωπάριο της Νέας Εποχής να ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ την «παλιά πόλη»;;; Μα, δεν καταλαβαίνουν όσοι βλάκες ψηφίζουν τους ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα τον βαθύτατο αυτό συμβολισμό; Ότι δηλ. οι αλήτες αριστεριστές που οι Σαμαροβουβουζέλοι έφεραν στην κυβέρνηση σκοπεύουν να διαλύσουν τις ίδιες τις ρίζες της πίστης μας και της φυλής μας!…

Επίσης, ο Σόρος προώθησε τον Τσίπρα μέσω του «μέντορα» του δεύτερου, του θολοκουλτουριάρη «προοδευτικού» Αλέκου Αλαβάνου. Ναι, εκείνου του πλουσιόπαιδου, που επειδή «βαριόταν» έσπευσε να το «παίξει» αριστερός και «προοδευτικός» και άλλης πάσης φύσεως ΜΑΛΑΚΙΕΣ! Ο Αλαβάνος, εκτελώντας εντολές του Σόρος, προώθησε τον Τσίπρα για αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ και διάδοχό του στις αρχές του 2008, όταν ο σημερινός πρωθυπουργός της καταστροφής ήταν μόλις 33,5 ετών. Φυσικά, επρόκειτο για σχέδιο που στόχευε στο να ανεβάσει ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ τον Αλέξη Τσίπρα, όπως και έγινε…

Εμείς μιλήσαμε, δημόσια όπως πάντα, ΕΓΚΑΙΡΑ! Και προειδοποιήσαμε τους Έλληνες, πριν από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, να ΜΗΝ ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ!… Βγάλαμε και το Μυστικό Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο σήμερα εφαρμόζεται, το οποίο και διαλύει τελείως Ελλάδα κι Ορθοδοξία (βλ. «Ε.Ω.» της Παρασκευής 23 Ιανουαρίου 2015). Όμως οι Έλληνες, που ΣΙΧΑΘΗΚΑΝ τα εκτρώματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που μας βύθισαν στο πένθος, ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ. Και ιδού τώρα τα αποτελέσματα. Γι’ αυτό… κατάρα σε εσάς και τους απογόνους σας, Τζορτζ Σόρος, Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελε Βουβουζέλο! Κατάρα, διότι μας φέρατε τον Τσίπρα στην πρωθυπουργία, για να μας καταστρέψει, να μην αφήσει τίποτα όρθιο στον τόπο μας… Πλησιάζει η ανείπωτη εθνική τραγωδία, η ισλαμιστική «νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου»… Κατάρα, και πάλι κατάρα, σε εσένα Σόρος, σε εσένα Σαμαρά, σε εσένα Βουβουζέλο…

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ από τα έγγραφα του Σόρος: «Αξιόπιστοι σύμμαχοι» στην διάλυση της Ελλάδας οι συριζαίοι

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι υβριστές της Χρυσής Αυγής στην λίστα μισθοδοσίας του Σόρος!

Στη φόρα αρχεία του σιωνιστή Σόρος: Μίσος για τους Έλληνες Εθνικιστές – Επίσημος χρηματοδότης των αντισυγκεντρώσεων κατά της Χρυσής Αυγής!

Σόρος για τις παράνομες φυλακίσεις της Χρυσής Αυγής: Αυτά είναι ημίμετρα – Η “μαχητική δημοκρατία” επιτάσσει να τεθούν εκτός νόμου όλοι οι Εθνικιστές!

ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΟΡΟΣ: Μόνος μας εχθρός οι Εθνικιστές – Πώς θα τους αντιμετωπίσουμε!

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕ ΤΟ… ΔΟΛΛΑΡΙΟ: Λίστα με όλες τις ΜΚΟ που χρηματοδότησε ο Σόρος για την ανάσχεση της Χρυσής Αυγής στις Ευρωεκλογές!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/eleutherh-wra#ixzz4IARS5AZK

Comments Off on Εφημερίδα “Ελεύθερη Ώρα”: Ανίερο και αντεθνικό σχέδιο Σόρος για τη διάλυση τη Χρυσής Αυγής

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.