Συνέντευξη Στρατηγού Επιτήδειου στο Ράδιο Νεάπολις: Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει εξελιχθεί σε έκτρωμα με αρχηγό την Γερμανία – Ηχητικό

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο Ραδιοφωνικό Σταθμό «Νεάπολις 90.8 FM» του νομού Καβάλας ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος στον δημοσιογράφο Σταύρο Δεληγιάννη.

Ο Στρατηγός Επιτήδειος τάχθηκε εναντίον της σημερινής μορφής που έχει πάρει η Ε.Ε. η οποία όπως ανέφερε «έχει εξελιχθεί σε έκτρωμα με αρχηγό τη Γερμανία και τις υπόλοιπες χώρες να παριστάνουν τους δορυφόρους».

Παράλληλα, ο Στρατηγός σχολίασε την επιθετικότητα της Τουρκίας απέναντι στην Ελλάδα σημειώνοντας πως «η Ελλάδα δεν πιέζει την ΕΕ και αυτή με τη σειρά της την Τουρκία, ώστε να σταματήσει να δημιουργεί απαράδεκτες καταστάσεις». Κάνοντας λόγο για τη στρατηγική αξία της Τουρκίας, επεσήμανε πως αν αυτή δεν στηρίζεται στη στρατηγική αξία της Ελλάδος, έχει μηδενική αξία.

Επίσης, τόνισε την λανθασμένη πολιτική που ακολουθεί η χώρα μας στηρίζοντας την ΕΕ στις κυρώσεις που επιβάλλει κατά της Ρωσίας με αποτέλεσμα η ελληνική οικονομία να πλήττεται από το ρωσικό εμπάργκο στα γεωργικά προϊόντα.

Ο Στρατηγός σχολίασε τις λανθασμένες κινήσεις της ΕΕ στην εξωτερική της πολιτική, καθώς οι θέσεις της είναι απολύτως ταυτισμένες με αυτές των ΗΠΑ με αποτέλεσμα να μην μπορεί να στηρίξει τα συμφέροντα των κρατών-μελών της. Επιπλέον, συζητήθηκαν και η Συμφωνία των Παρισίων για την κλιματική αλλαγή. Όπως ανέφερε ο Στρατηγός «το περιβάλλον έχει καταστραφεί σε μεγάλο βαθμό και οι κλιματικές αλλαγές έχουν γίνει πιεστικές και θα δημιουργήσουν προβλήματα στο μέλλον».

Η συνέντευξη του Στρατηγού ολοκληρώθηκε με ένα σύντομο σχόλιο αναφορικά με το θάνατο του Στρατηγού Στυλιανού Παττακού. Σ’ αυτό επεσήμανε πως «ο Στρατηγός Παττακός ουδέποτε φέρθηκε ως πολιτικός και αποτελεί ένα παράδειγμα που βεβαιώνει τον κανόνα πως όσοι στρατιωτικοί κυβέρνησαν αυτό το τόπο πέθαναν πάμφτωχοι».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunenteujh-strathgou-epithdeiou-sto-radio-neapolis-h-ee-echei-ejelichthei-s#ixzz4NSuqjWJG

Advertisements

Comments Off on Συνέντευξη Στρατηγού Επιτήδειου στο Ράδιο Νεάπολις: Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει εξελιχθεί σε έκτρωμα με αρχηγό την Γερμανία – Ηχητικό

Filed under Ηχητικές Συνεντεύξεις

Comments are closed.