Φρίκη στην “ζούγκλα” του Καλαί: αφγανοί λαθρομετανάστες βίασαν διερμηνέα κατά την διάρκεια ρεπορτάζ

Φρίκη στην “ζούγκλα” του Καλαί: αφγανοί λαθρομετανάστες βίασαν διερμηνέα κατά την διάρκεια ρεπορτάζ

Μια αποτρόπαια είδηση μας έρχεται από το Καλαί της Γαλλίας. Θύμα βιασμού κατά την διάρκεια της νύχτας 17 προς 18 Οκτωβρίου έπεσε στην «ζούγκλα» του Καλαί μια διερμηνέας, η οποία συνόδευε δημοσιογράφο στον τεράστιο αυτό καταυλισμό μεταναστών στην Βόρειο Γαλλία.

Μεταξύ 02:00 και 03:00 (03:00 και 04:00 ώρα Ελλάδας) ο δημοσιογράφος και η διερμηνέας έκαναν ρεπορτάζ για λογαριασμό ενός γαλλικού τηλεοπτικού καναλιού σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο «Καλαί», όταν τους επιτέθηκαν τρεις αφγανοί, στα όρια του καταυλισμού, όπως ανέφερε η εισαγγελία της Μπουλόν –σιρ- Μερ.

Σύμφωνα με την δικαστική πηγή, πρόκειται «a priori για τρεις μετανάστες σύμφωνα με δηλώσεις των θυμάτων», οι οποίοι αφού αρχικά θέλησαν να κλέψουν το υλικό τους, στη συνέχεια ένας από τους τρεις αφγανούς βίασε την διερμηνέα υπό την απειλή μαχαιριού, ενώ οι άλλοι δύο κρατούσαν σε απόσταση, επίσης υπό την απειλή μαχαιριού, τον 42χρονο δημοσιογράφο. Όταν οι τρεις δράστες τελείωσαν το αποτρόπαιο έργο τους, τόσο ο δημοσιογράφος όσο και η διερμηνέας (η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι είναι αφγανικής καταγωγής) κατήγγειλαν το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα του Καλαί, με την γυναίκα να λαμβάνει και την απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

Η περιβόητη «κουλτούρα του βιασμού», για την οποία τόσο λόγο κάνουν οι «φεμινιστικές» οργανώσεις είχε (και) στο Καλαί πρακτικό περιεχόμενο από τύπους οι οποίοι έχουν μεγαλώσει με τη νοοτροπία ότι οι γυναίκες αποτελούν κτήμα τους και έχουν σ΄αυτές απόλυτο δικαίωμα να τις κάνουν ό,τι θέλουν.

Βεβαίως, για μία ακόμη φορά, τόσο οι «φεμινιστικές» οργανώσεις όσο και οι «αντιρατσιστές αλληλέγγυοι» και όλοι όσοι κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος ενός ψευδεπίγραφου ανθρωπισμού δεν πρόκειται να ασχοληθούν και με την συγκεκριμένη περίπτωση βιασμού, όπως άλλωστε έχουν κάνει και στο παρελθόν σε παρόμοιες περιπτώσεις, καθώς το προφίλ των δραστών δεν εξυπηρετεί τις ανεδαφικές, ξεπερασμένες αλλά πάντοτε επικίνδυνες ιδεοληψίες τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/frikh-sto-kalai-ths-gallias.-afganoi-metanastes-biasan-diermhnea-kata-thn-d#ixzz4NYtQrgsk

Advertisements

Comments Off on Φρίκη στην “ζούγκλα” του Καλαί: αφγανοί λαθρομετανάστες βίασαν διερμηνέα κατά την διάρκεια ρεπορτάζ

Filed under ΒΙΑΣΜΟΙ

Comments are closed.