Απροκάλυπτη στήριξη των τούρκων στους τζιχαντιστές της Μοσούλης: Αεροπορικές επιδρομές κατά των Κούρδων που μάχονται εναντίον των ισλαμιστών τρομοκρατών

Την ώρα που οι κουρδικές και ιρανικές δυνάμεις στο μέτωπο της Μοσούλης λιώνουν τους τζιχαντιστές που βρίσκονται περικυκλωμένοι στη Μοσούλη, ο Ερντογάν σπεύδει να δώσει χείρα βοηθείας.

Όπως, λοιπόν, ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο του τουρκικών ένοπλων δυνάμεων στα πλαίσια της επιχείρησης Ασπίδα Ευφράτη, αεροσκάφη της Τουρκικής Αεροπορίας έριξαν 26 βόμβες σε 18 στόχους σε περιοχές που πρόσφατα ελέγχονται από το PYD/PKK και χτυπήθηκαν 9 κτίρια μεταξύ των οποίων αρχηγείο, χώροι συγκέντρωσης και καταφύγια, αποθήκες όπλων και πυρομαχικών, 1 θωρακισμένο όχημα και δύο οχήματα εκ των οποίων τα 2 ήταν ένοπλα.

Βεβαίως, οι τούρκοι δηλώνουν ότι στην περιοχή μάχονται «κατά της τρομοκρατίας», όμως στην πραγματικότητα χτυπούν μόνο κουρδικές δυνάμεις που συμμετέχουν στον αγώνα εναντίον των τρομοκρατών, ενισχύοντας έτσι τις προσπάθειες των τζιχαντιστών για να κρατήσουν υπό τον έλεγχό τους την Μοσούλη.

Την ίδια ώρα που συμβαίνουν αυτά ο Ερντογάν έχει ήδη δηλώσει ότι ετοιμάζεται να υποδεχτεί «πρόσφυγες» από την περιοχή, δηλαδή τζιχαντιστές, και τους διοχετεύσει σε ευρωπαϊκό έδαφος, ώστε να συνεχίσουν το τρομοκρατικό τους έργο.

Διαβάστε επίσης: Νέες απειλές Ερντογάν: Έρχονται ένα εκατομμύριο πρόσφυγες από περιοχές των τζιχαντιστών – Μαντέψτε πού θα τους στείλω!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aprokalupth-sthrijh-twn-tourkwn-stous-tzichantistes-ths-mosoulhs-aeroporike#ixzz4NeZsgmMS

Advertisements

Comments Off on Απροκάλυπτη στήριξη των τούρκων στους τζιχαντιστές της Μοσούλης: Αεροπορικές επιδρομές κατά των Κούρδων που μάχονται εναντίον των ισλαμιστών τρομοκρατών

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.