Δραστηριότητες Τοπικών: Δράμα, Κομοτηνή

Παρουσία δεκάδων παλιών και νέων Συναγωνιστών πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή ομιλία στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Δράμας με θέμα «Οι Σύγχρονες απειλές για το έθνος» από το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Συναγωνιστή Τσακίρη Μιχάλη.

Η ομιλία ξεκίνησε με μία ανάλυση για τους εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς της χώρας μας και τις κινήσεις τους που προσβλέπουν στην μετατροπή της Ελλάδος σε μια αποικία χρέους, με στόχο την πλήρη υποδούλωση της στους κατόχους του χρήματος.  Επιπλέον, ο Συναγωνιστής Τσακίρης επικεντρώθηκε στο δημογραφικό, που σε συνδυασμό με τη λαθρομετανάστευση αποτελεί τον σημαντικότερο κίνδυνο για το έθνος και το μέλλον του, κάτι που πολλάκις έχει επισημάνει η Χρυσή Αυγή και υποστηρίζεται -δυστυχώς- και από επίσημες στατιστικές μελέτες.

Κλείνοντας την ομιλία του ο Συναγωνιστής Τσακίρης προέβη σε μία εκτενή αναφορά σχετικά με την ανάγκη επιδίωξης αυτάρκειας σε όπλα, τρόφιμα, ενέργεια και φάρμακα, ως βασικές προϋποθέσεις ενός αυτόνομου και ισχυρού κράτους, ανεπηρέαστο από εξωγενείς παράγοντες, ιδιαίτερα σε μία ευαίσθητη γεωστρατηγικά περιοχή, όπως είναι ο χώρος των νοτίων Βαλκανίων. Πριν την έναρξη της ομιλίας πραγματοποιήθηκε εκτενής ενημερωτική δράση σε κεντρικούς δρόμους της Δράμας.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημερωτική εξόρμηση της Τοπικής Οργάνωσης Δράμας σε χωριά του δήμου Παρανεστίου. Κλιμάκιο Συναγωνιστών επισκέφθηκε τις πρωινές ώρες της Κυριακής τα χωριά Νικηφόρος, Χαμοκέρασα, Πλατανιά και Παρανέστι, σε περιοχές που δοκιμάζονται έντονα από τις πολιτικές των μνημονιακών συγκυβερνήσεων, καθώς η αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή έχουν, εξαιτίας αυτών, μειωθεί κατακόρυφα. Για ακόμα μία φορά η ανταπόκριση του κόσμου ήταν θερμή με αποτέλεσμα σε πολύ λίγη ώρα να εξαντληθεί ολόκληρο το έντυπο υλικό.

Τ.Ο. Κομοτηνής: Άλλη μία ενημερωτική δράση της ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου του 2016 το απόγευμα, σε χωριά του νομού Ροδόπης. Κλιμάκιο συναγωνιστών και συναγωνιστριών με επικεφαλής τον Γραμματέα της Τοπικής, συναγωνιστή Αλατζά Ελευθέριο, μετέβησαν στα χωριά Αμαξάδες και Διαλαμπή όπου διένειμαν μεγάλο αριθμό φύλλων των εφημερίδων Χρυσή Αυγή και Εμπρός, καθώς και έντυπο ενημερωτικό υλικό με τις πολιτικές προτάσεις του Κινήματός μας εμπρός στην πρόκληση των πολιτικών εξελίξεων.

Οι συναγωνιστές γίνανε δέκτες των παραπόνων και της αγανάκτησης των συμπολιτών μας, ως προς την ένδεια και την εξαθλίωση που τους επέβαλλε η προηγούμενη συγκυβέρνηση, καθώς και για την συνέχιση του μνημονίου από την παρούσα αριστεροκαμμένη διακυβέρνηση. Καταστήσαμε σε όλους σαφές ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη αντιμνημονιακή δύναμη που μπορεί να δώσει λύση σε όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν τους Έλληνες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-drama-kastoria-serres-kabala#ixzz4Nd22lErr

Advertisements

Comments Off on Δραστηριότητες Τοπικών: Δράμα, Κομοτηνή

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.