Ηλίας Παναγιώταρος: Πουλάτε ψεύτικες ελπίδες, την ώρα που η κοινωνία καταρρέει – ΒΙΝΤΕΟ

Στην ομιλία του στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος φανέρωσε τις ανεδαφικές και ψευδείς υποσχέσεις της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με αφορμή την συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2017.

Σε μια εποχή κατά την οποία επιβάλλονται δυσβάσταχτοι φόροι στους Έλληνες πολίτες, πολλαπλασιάζονται τα κόκκινα δάνεια και πραγματοποιούνται συνεχώς περικοπές στην Υγεία και την Παιδεία, είναι τουλάχιστον απαράδεκτη η τακτική της κυβέρνησης να αναφέρεται σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, μείωση του χρέους και αύξηση των δημοσίων εσόδων.

Ο Βουλευτής Β’ Αθηνών τόνισε το γεγονός ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει την αύξηση των έμμεσων και άμεσων φόρων καθώς και την μείωση κονδυλίων σε όλους τους τομείς, κυρίως δε στον τομέα της άμυνας της χώρας.

Παράλληλα, εκτινάσσονται τα ποσοστά αυτοκτονιών, του φτωχοποιημένου πληθυσμού και των προσωρινών μορφών εργασίας, ενώ συρρικνώνονται οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος έκλεισε τον λόγο του επί του προϋπολογισμού, σημειώνοντας ότι η λαθρομετανάστευση σε συνδυασμό με την προσκόλληση των κυβερνώντων στις μνημονιακές πολιτικές θα οδηγήσει στην περαιτέρω υποβάθμιση της εθνικής οικονομίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-panagiwtaros-poulate-pseutikes-elpides-thn-wra-pou-h-koinwnia-katarre#ixzz4Ne4NZoCi

Advertisements

Comments Off on Ηλίας Παναγιώταρος: Πουλάτε ψεύτικες ελπίδες, την ώρα που η κοινωνία καταρρέει – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

Comments are closed.