Ομολογία Λιαρέλλη: Έπαιρνα 12.000 ευρώ τον μήνα στο Alter – Μισό δισ. ευρώ για την ταινιοθήκη του “σουλεϊμάν”! ΒΙΝΤΕΟ

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση ήρθε ο Γενικός Διευθυντής του ΑΝΤ1, Λιαρέλλης στην Εξεταστική επιτροπή για τα θαλασσοδάνεια κομμάτων και καναλιών από τις ερωτήσεις του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής.

Αρχικά, αναδείχθηκε η υπερβολή στην κοστολόγηση της ταινιοθήκης, η οποία ήταν η εγγύηση για τα δάνεια. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ταινιοθήκη του… “Σουλεϊμάν” κοστολογήθηκε μισό δισ. ευρώ! Ο όμιλος ΑΝΤ1 αντί να πάρει πάρει δάνεια από τις ξένες τράπεζες όμως, έπαιρνε από τις ελληνικές και ο Λιαρέλλης αρκέστηκε να δηλώσει πως δεν γνωρίζει όλες τις οικονομικές δραστηριότητες του ομίλου.

Ίσως στο πιο σημαντικό κομμάτι της εξέτασης ο Στρατής Λιαρέλλης ομολόγησε – ύστερα από αλλεπάλληλες ερωτήσεις του Η. Κασιδιάρη – πως από το Alter λάμβανε τον παχυλό μισθό των 12.000 ευρώ τον μήνα. Και μετά το κανάλι “έριξε κανόνι” εκατομμυρίων ευρώ!

Τέλος, ο εκπρόσωπος του ΑΝΤ1 μάσησε τα λόγια του και δεν είχε κατ΄ ουσίαν τίποτα να απαντήσει στην καταγγελία για την φίμωση και τον συνεχιζόμενο αποκλεισμό της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/omologia-liarelh-epairna-12.000-eurw-ton-mhna-sto-alter-miso-dis.-eurw-gia#ixzz4Ne2zU6Ji

Advertisements

Comments Off on Ομολογία Λιαρέλλη: Έπαιρνα 12.000 ευρώ τον μήνα στο Alter – Μισό δισ. ευρώ για την ταινιοθήκη του “σουλεϊμάν”! ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

Comments are closed.