Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η Χίλαρι Κλίντον; Επιστράτευσε την… κυρία Μαντόνα για να της μαζέψει ψήφους

Οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ πλησιάζουν και ομολογουμένως το σύστημα έχει βάλει τα μεγάλα μέσα για να εκλέξει την εκλεκτή του, αιμοδιψή, Χίλαρι Κλίντον. Έχουμε δει τον ποταμό της λάσπης που εκτοξεύεται εναντίον του Τράμπ, αλλά και το γεγονός ότι η Χίλαρι βρίσκεται στο απυρόβλητο των ΜΜΕ για όλες τις υποθέσεις που την αφορούν.

Έχουμε δει επίσης της βίαιες αντισυγκεντρώσεις και τον όλο παροξυσμό γύρω από τις συγκεκριμένες εκλογές, παρά το γεγονός ότι έχουν ληφθεί οι απαραίτητες διαβεβαιώσεις ότι η πολιτική του αμερικανοσιωνισμού θα συνεχιστεί απρόσκοπτα ασχέτως του αποτελέσματος των εκλογών.

Οι εκλογές, όμως, πλησιάζουν και οι παγκόσμιοι επικυρίαρχοι απαιτούν την εκλογή της εκλεκτής τους. Παρά τα διαπιστευτήρια, το παγκόσμιο κατεστημένο απαιτεί την εκλογή της Χίλαρι που έχει δώσει τις «εξετάσεις» της εδώ και χρόνια. Αρκεί και μόνο να αναφερθούμε στο παράδειγμα των βομβαρδισμών της Σερβίας, κατά τις οποίες οι αμερικανικές «ανθρωπιστικές» βόμβες διαμέλιζαν βρέφη προς τέρψιν των παγκόσμιων αφεντών.

Σε αυτή την κατεύθυνση ήτανε και η… παρέμβαση της πιστής (κατά δήλωσή της) στον ιουδαϊκό μυστικισμό της Καμπάλα και τραγουδίστριας της pop, Μαντόνα, η οποία υποσχέθηκε… στοματικό σεξ σε όποιον ψηφίσει Χίλαρι Κλίντον.

Μιλάμε για την αποθέωση της «δημοκρατίας», του «δημοκρατικού διαλόγου» και της «αντιπαράθεσης των επιχειρημάτων». Δεν ξέρουμε τι επιτυχία θα μπορούσε να έχει μια τέτοια πρόταση από την συγκεκριμένη σχεδόν υπερήλικη τραουδίστρια της ποπ στον αντρικό (και όχι μόνο… αφού ως γνωστόν η Νέα Τάξη όλα τα… αλέθει) πληθυσμό, όμως είναι ενδεικτική του… «δημοκρατικού ήθους» που διέπει αυτές τις διαδικασίες.

Πάντως ευχόμαστε καλή… δύναμη στην Μαντόνα, αν σκοπεύει όντως να πραγματοποιήσει την υπόσχεσή της, αφού οι ψηφοφόροι στις ΗΠΑ είνα πάνω από… 213 εκατομμύρια.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/akoma-kai-tis-pornes-tou-siwnismou-epistrateuse-h-nea-tajh-pragmatwn-gia-th#ixzz4Ne4iBbb7

Advertisements

Comments Off on Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η Χίλαρι Κλίντον; Επιστράτευσε την… κυρία Μαντόνα για να της μαζέψει ψήφους

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.