28η Οκτωβρίου και συνταγματικό τόξο

28η Οκτωβρίου και συνταγματικό τόξο

Άρθρο στην ιστοσελίδα “Αντεπίθεση”

Η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου έχει μετατραπεί από το 2012 σε πεδίο εξαπόλυσης αντιεθνικιστικής προπαγάνδας, τόσο από πολιτικά κόμματα όσο και από τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης. Ο στόχος τους είναι προφανής: η λάσπη στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Επί σειρά δεκαετιών, η κομμουνιστική ρητορική ήθελε τον «φασίστα» Ιωάννη Μεταξά, να μην επιθυμεί τον πόλεμο απέναντι στους Ιταλούς, αλλά να υποχρεώνεται να οδηγηθεί σε αυτόν εξαιτίας της θέλησης του Λαού. «Δεν είπε ο Μεταξάς το ΟΧΙ, αλλά ο λαός», κραύγαζε το μαρξιστικό σκυλολόι. Μέχρι το καλοκαίρι του 2015!

Το δημοψήφισμα το οποίο διοργάνωσε η αριστερή κυβέρνηση, το αποτέλεσμά του και εν συνεχεία η περιφρόνηση της λαϊκής βούλησης ώστε να υπογραφεί το τρίτο Μνημόνιο, διέλυσε οριστικά και αμετάκλητα τα μαρξιστικά παραμύθια: τις αποφάσεις τις λαμβάνουν οι Ηγεσίες, οι λαοί ακολουθούν.

Επιστρέφουμε όμως, στο 2012. Η εντυπωσιακή και απροσδόκητη για τα λεπτεπίλεπτα «δημοκρατικά» στομάχια, είσοδος της Χρυσής Αυγής στο ελληνικό κοινοβούλιο, δημιούργησε την αναγκαιότητα του συνασπισμού των διεφθαρμένων πολιτικών δυνάμεων. Καθότι δεν θα έπειθε ούτε τα δέντρα ο σχηματισμός ενός υποτιθέμενου «μετώπου των αδιάφθορων δημοκρατών» κατά των «αναμεμιγμένων σε σκάνδαλα» Χρυσαυγιτών, κρίθηκε σκόπιμο να ονομαστεί αυτό το μέτωπο «αντιφασιστικό» ή «συνταγματικό».

Κι άξαφνα, η Εθνική Επέτειος του ΟΧΙ του Μεταξά, έγινε για τους απατεώνες το εφαλτήριο της εξαπόλυσης συκοφαντιών κατά της Χρυσής Αυγής.

Είναι τέτοια η γελοιότητα των πολιτικών μας αντιπάλων, ώστε να μας κατηγορούν ως συνεργάτες των φασιστών του Μουσολίνι, την ίδια ακριβώς στιγμή που μας χαρακτηρίζουν ως πολιτικούς απογόνους του Μεταξά και του «φασιστικού» Καθεστώτος της 4ης Αυγούστου! Εκεί όμως όπου παύει η λογική, ξεκινά ο μαρξισμός.

Η πατριδοκάπηλη δεξιά από την πλευρά της, πάντοτε απολογούμενη στους συμμορίτες του κομμουνισμού και πλήρης ενοχικών συνδρόμων, υιοθέτησε την μαρξιστική ρητορική. Μύδροι εξαπολύονται από τα στελέχη και την ηγεσία της κατά του φασισμού, ο οποίος καθώς λένε, έκανε την επανεμφάνισή του στη χώρα μας. Εκείνο στο οποίο αποφεύγουν με κάθε τρόπο να απαντήσουν, είναι το ερώτημα: με τα σημερινά πολιτικά δεδομένα ο Πατέρας του ΟΧΙ Ιωάννης Μεταξάς θα χαρακτηριζόταν νεοδημοκράτης ή Χρυσαυγίτης;

Επί της ουσίας, οι «δημοκράτες» του ξεπουλήματος και της ρεμούλας, οι «δημοκράτες» των Μνημονίων και του ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, επιχειρούν να καπηλευτούν την Εποποιΐα του 1940, με την οποία έχουν τόση σχέση όση και ο Τσίπρας με την αλήθεια. Και κάθε έτος που περνά από το 2012 και μετά και δη από το καλοκαίρι του 2015, εκτίθενται ολοένα και περισσότερο μέχρι του απόλυτου εξευτελισμού. Ποιος όμως έχασε την αξιοπρέπειά του, για να τη βρουν τα ψοφίμια του ενιαίου -στις μίζες, στα σκάνδαλα και στον αντιφασισμό- μετώπου;

Αναπόφευκτα και μοιραία συνεπώς θ’ ακούσουμε και κατά τη διάρκεια των φετινών επετειακών εκδηλώσεων τις μπούρδες πολιτικάντηδων οι οποίοι δεν δύνανται να φτάσουν τον Εθνικιστή Ιωάννη Μεταξά και τα έργα του, ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι. Και επιπρόσθετα, οι πολέμιοι του «φασιστικού κατάλοιπου» των παρελάσεων, θα σπεύσουν σ’ αυτές προκειμένου ν’ ανταγωνιστούν μπρος στις κάμερες των τσοντοκάναλων σε αντιχρυσαυγιτισμό!

Αστεία ανθρωπάκια όλοι αυτοί, τα οποία δεν βλέπουμε καν. Τιποτένιοι αχυράνθρωποι που έχουν διαγράψει από το λεξιλόγιό τους το ΟΧΙ, καθώς κι αυτό είναι για εκείνους «φασιστικό κατάλοιπο». Σε κάθε περίπτωση, η 28η Οκτωβρίου αποτελεί για κάθε Έλληνα Εθνικιστή Ημέρα Εθνικής Υπερηφάνειας. Την οποία να είστε βέβαιοι γι’ αυτό, μόνον εμείς μπορούμε να αισθανθούμε διότι για τους «δημοκράτες», η Εθνική Υπερηφάνεια υποδηλώνει φασισμό, ξενοφοβία και ρατσισμό!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/28h-oktwbriou-kai-suntagmatiko-tojo#ixzz4OGqfeToY

Advertisements

Comments Off on 28η Οκτωβρίου και συνταγματικό τόξο

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.