Σε αντάρτικο πόλεων καταφεύουν τώρα οι λαθρομετανάστες στην Μυτιλήνη – Άγριο κυνηγητό στους δρόμους της πόλης

Σε αντάρτικο πόλεων καταφεύουν τώρα οι λαθρομετανάστες στην Μυτιλήνη - Άγριο κυνηγητό στους δρόμους της πόλης

Κλεφτοπόλεμο με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έπαιξαν στους δρόμους και τα σοκάκια της Μυτιλήνης, ομάδες περίπου 80 λαθρομεταναστών ιρακινής και συριακής καταγωγής, που διαμαρτύρονταν για τις συνθήκες διαμονής τους στο hot spot της Μόριας και για τις πολύμηνες, όπως υποστήριζαν, καθυστερήσεις στην εξέταση των αιτήσεων ασύλου που έχουν υποβάλλει.

Πρωτοφανή γεγονότα συμβαίνουν στην Μυτιλήνη οι λαθρομετανάστες κατέφυγαν σε κανονικό ανταρτοπόλεμο

Οι παραπάνω, κατά μικρές ομάδες, έφυγαν από το hot spot της Μόριας και στο ύψος του Καρά Τεπέ, ενοποιήθηκαν σε μια ομάδα που πορεύονταν προς την πόλη της Μυτιλήνης. Ας σημειωθεί ότι στο σύνολό τους είχαν πάρει μαζί τους σκηνές και υπνόσακους, καθώς και τους ταξιδιωτικούς τους σάκους, υποδηλώνοντας έτσι, ότι φεύγουν από το hot spot «για πάντα». Επίσης, ας σημειωθεί, ότι αρνούνταν την παραμικρή διαπραγμάτευση με τις αστυνομικές αρχές, ακόμα και να μιλήσουν για τα αιτήματά τους σε δημοσιογράφους.

Τελικά, στην Επάνω Σκάλα, στη βόρεια είσοδο της πόλης, διμοιρία των ΜΑΤ τους σταμάτησε, οπότε και ξεκίνησαν καθιστική διαμαρτυρία που διήρκεσε περί τις δυο ώρες. Γύρω στη 1 το μεσημέρι, ξαφνικά, οι διαμαρτυρόμενοι χωρίστηκαν σε μικρές ομάδες και τρέχοντας έφυγαν σε διάφορες κατευθύνσεις, αναγκάζοντας τις δυνάμεις των ΜΑΤ να κατευθυνθούν σε στόχους που θεώρησαν πως είχαν οι διαμαρτυρόμενοι, με πρώτο αυτόν της πλατείας Σαπφούς, απ’ όπου θα ξεκινήσει η σημερινή παρέλαση και όπου θεωρήθηκε ότι οι διαμαρτυρόμενοι θα συγκεντρώνονταν.

Τελικά όμως, οι λαθρομετανάστες  κατευθύνθηκαν στο κέντρο της Μυτιλήνης, όπου ανασυγκροτήθηκαν και κατέλαβαν την είσοδο του επιβατηγού λιμανιού, παρεμποδίζοντας την είσοδο σε αυτό. Μετά από παρέμβαση των λιμενικών, όλοι μαζί άρχισαν να αποχωρούν και οργανωμένα να υποχωρούν προς το hot spot της Μόριας.

Υ.Γ. Να σας θυμίσουμε ότι της συγκεκριμένη τακτική είχε προτείνει παλαιότερα στέλεχος του σύριζα σε κομματική εκπομπή με προσκεκλημένο τον Λαφαζάνη.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/se-antartiko-polewn-katafeuoun-twra-oi-lathrometanastes-sthn-mutilhnh-agrio#ixzz4OPJjmbc6

Advertisements

Comments Off on Σε αντάρτικο πόλεων καταφεύουν τώρα οι λαθρομετανάστες στην Μυτιλήνη – Άγριο κυνηγητό στους δρόμους της πόλης

Filed under ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.