Στον καιρό του Μνημονίου: Επτάχρονο παιδί λιποθύμησε στο σχολείο από την πείνα στην Αιτωλοακαρνανία!

Στον καιρό του Μνημονίου: Επτάχρονο παιδί λιποθύμησε στο σχολείο από την πείνα στην Αιτωλοακαρνανία!

Χωρίς περαιτέρω σχόλια σας παραθέτουμε την είδηση από τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα της Αιτωλοακαρνανίας, προκειμένου να αντιληφθείτε το μέγεθος της φτωχοποίησης του Ελληνικού Λαού, στην οποία τον επιβάλλουν οι μνημονιακοί κυβερνώντες, την ίδια ώρα που διοχετεύουν κρουνηδόν δημόσιο χρήμα για την φροντίδα των λαθρομεταναστών:

«Την περασμένη εβδομάδα σε Δημοτικό Σχολείο της περιοχής, ένα 7χρονο αγοράκι, μαθητής της Β’ τάξης, δεν άντεξε σε ένα από τα διαλείμματα και λιποθύμησε! Κατέρρευσε γιατί πεινούσε. 

Τη μέρα εκείνη, αλλά και την προηγούμενη, είχε πάει στο σχολείο του χωρίς να φάει και χωρίς οι γονείς του να έχουν τη δυνατότητα, να του δώσουν έστω 50 λεπτά για ένα κουλουράκι. 

Τα υπόλοιπα παιδάκια έβαλαν τις φωνές καθώς ανησύχησαν και στο σημείο έσπευσαν δάσκαλοι για να δουν τι είχε συμβεί. 

Άμεσα ειδοποιήθηκε η μητέρα του 7χρονου, η οποία πήγε στο σχολείο και με βαριά καρδιά εξιστόρησε στους δασκάλους τι ακριβώς συμβαίνει, ζητώντας ωστόσο για ευνόητους λόγους να τηρηθεί μυστικότητα και διακριτικότητα. Μιας και βλέπετε, υπάρχουν ακόμα αυτοί στην κοινωνίας μας, που κοιτούν λοξά, με βλέμμα υποτιμητικό.»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ston-kairo-tou-mnhmoniou-aitwloakarnania-eptachrono-paidi-lipothumhse-sto-s#ixzz4OOJxPRPP

Advertisements

Comments Off on Στον καιρό του Μνημονίου: Επτάχρονο παιδί λιποθύμησε στο σχολείο από την πείνα στην Αιτωλοακαρνανία!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.