Η κρατική ΕΡΤ πρόβαλε ως “επετειακό” για την 28η Οκτωβρίου το συκοφαντικό ντοκυμαντέρ του Κούλογλου για την Χρυσή Αυγή!

Η κρατική ΕΡΤ πρόβαλε ως “επετειακό” για την 28η Οκτωβρίου το συκοφαντικό ντοκυμαντέρ του Κούλογλου για την Χρυσή Αυγή!

Γράφει ο Αντίοχος

Ένα ακόμα δείγμα για το ποιοι είναι στην πραγματικότητα αυτοί οι παλιάτσοι της Μέρκελ και του Σόρος που μας κυβερνούν πήραμε την παραμονή της επετείου του «Όχι» του Ι. Μεταξά – ναι του Μεταξά, το λέμε και το ξαναλέμε για να σκάνε!

Είθισται, λοιπόν, τέτοιες μέρες, η τηλεόραση να προβάλλει κάτι σχετικό με την επέτειο. Ποιο ήταν το σχετικό για την κρατική ΕΡΤ; Το προπαγανδιστικό ντοκιμαντέρ του συριζομανή Κούλογλου, «Νεοναζί: Το ολοκαύτωμα της μνήμης», το οποίο προβλήθηκε σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση, την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016, στις 22:10.

Σ’ αυτό, ο σταλινοτσολιάς Κούλογλου προσπαθεί να αποδείξει ότι η Χρυσή Αυγή είναι συνέχεια των «δοσιλόγων» της κατοχής – και για να ακριβολογούμε αυτούς που οι πολιτικοί απόγονοι των εαμοβουλγάρων κομιτατζήδων σαν τον λεγάμενο, θεωρούν «δοσιλόγους». Τα ηρωικά Τάγματα Ασφαλείας, χάρη στα οποία υπάρχει σήμερα Ελλάδα, που συμπεριλαμβάνει την Μακεδονία και την Θράκη, που ήθελαν να παραδώσουν στους Βούλγαρους οι επίστρατοι του σλαβισμού.

Και βέβαια, το θέμα δεν είναι το ντοκιμαντέρ του Κούλογλου. Σε αστική «δημοκρατία» ζούμε, το μακρύ χέρι του σάπιου καθεστώτος είναι τα κομμούνια…

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-kratikh-ert-probale-ws-epeteiako-gia-thn-28h-oktwbriou-to-sukofantiko-nto#ixzz4OVIGwO46

Advertisements

Comments Off on Η κρατική ΕΡΤ πρόβαλε ως “επετειακό” για την 28η Οκτωβρίου το συκοφαντικό ντοκυμαντέρ του Κούλογλου για την Χρυσή Αυγή!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.