Η Χρυσή Αυγή τίμησε το ΟΧΙ στην σκλαβωμένη Βόρειο Ήπειρο – Φωτορεπορτάζ

Συναγωνιστές από την Ήπειρο βρέθηκαν στην Ηρωική Κλεισούρα και κατόπιν στους Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου δίνοντας το παρόν στις λαμπρές εκδηλώσεις, αποτίοντας τον ελάχιστο φόρο τιμής στους νεκρούς ήρωες μας λαι καταθέτοντας δάφνινο στεφάνι.

Το 1940 ο Ελληνικός λαός και στρατός σύσσωμος πρόταξε τα στήθη του στα χιονισμένα βουνά της Ηπείρου προχωρώντας κεραυνοβόλα, ελευθερώνοντας τις πόλεις της Βορείου Ηπείρου την μια μετά την άλλη, την Κορυτσά, την Μοσχόπολη, την Πρεμετή, το Αργυρόκαστρο, την Χιμάρα και την Κλεισούρα και γράφοντας για μια ακόμα φορά νέες σελίδες δόξας.

Η Χρυσή Αυγή ήταν το μόνο πολιτικό κόμμα που καταχειροκροτήθηκε από τους αδελφούς μας Βορειοηπειρώτες και στο άκουσμα του Λαϊκού Συνδέσμου κραυγές επευφημίας διέκοψαν την τελετή. Άλλωστε και σε αυτοδιοικητικό επίπεδο η μόνη παράταξη παρούσα ήταν η “Ελληνική Αυγή για την Ήπειρο”. Η σεμνή τελετή έκλεισε με την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.

Μεγάλο θέμα που ταλανίζει τους συγγενείς και τις ψυχές των νεκρών ηρώων είναι η προσπάθεια, ανεύρεσης, περισυλλογής και ταφής των λειψάνων τους, αποτελεί δε εθνική επιταγή και ιερό καθήκον για όλους τους Έλληνες η ανωτέρω προσπάθεια.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-timhse-to-ochi-sthn-sklabwmenh-boreio-hpeiro-fwtoreportaz#ixzz4OQUG7WDg

Advertisements

Comments Off on Η Χρυσή Αυγή τίμησε το ΟΧΙ στην σκλαβωμένη Βόρειο Ήπειρο – Φωτορεπορτάζ

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.