Αθώοι οι κατηγορούμενοι για τον εμπρησμό της Μαρφίν: 6 χρόνια μετά οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι και ανενόχλητοι

Αθώοι οι κατηγορούμενοι για τον εμπρησμό της Μαρφίν: 6 χρόνια μετά οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι και ανενόχλητοι

Οι δράστες για το έγκλημα της Marfin που στοίχισε τη ζωή σε τρεις υπαλλήλους της Τράπεζας στην οδό Σταδίου, τον Μάιο του 2010 παραμένουν τελικά… άγνωστοι!

Μετά από έξι ολόκληρα χρόνια, εξακολουθούν  να αναζητούνται οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης και του εμπρησμού στο υποκατάστημα της τράπεζας όπου έχασαν τη ζωή του η έγκυος Αγγελική Παπαθανασοπούλου και οι συνάδελφοί της Παρασκευή Ζούλια και Επαμεινώνδας Τσάκαλης, βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειές τους.

Η Δικαιοσύνη με ομόφωνη απόφασή της κήρυξε ομόφωνα αθώους του δύο κατηγορουμένους για την επίθεση. Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την απαλλαγή των δυο κατηγορουμένων και την πρότασή της τελικά υιοθέτησε και το δικαστήριο με την ετυμηγορία που εξέδωσε.

Διαβάστε επίσης6 χρόνια μετά τον εμπρησμό της Μαρφίν: Ένα έγκλημα που έμεινε ατιμώρητο – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονιστική κατάθεση πυροσβέστη στην δίκη της Marfin: Οι αριστεριστές μας εμπόδισαν να σώσουμε τους ανθρώπους! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/athwoi-oi-kathgoroumenoi-gia-ton-emprhsmo-ths-marfin-6-chronia-meta-oi-dolo#ixzz4OggADiRG

Advertisements

Comments Off on Αθώοι οι κατηγορούμενοι για τον εμπρησμό της Μαρφίν: 6 χρόνια μετά οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι και ανενόχλητοι

Filed under ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.