Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολική Αττική, Δυτική Αττική

Την Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου, στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή και Ήρωα Αδερφού μας, Αλεξάνδρου Γέροντα με θέμα “Το Αύριο ανήκει σε Εμάς”. Τον ομιλητή προλόγισε ο βουλευτής και Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς, ο οποίος αναφέρθηκε στην επετειακή εκδήλωση της Τοπικής μας Οργανώσεως για την συμπλήρωση των 5 ετών λειτουργίας της. Εν μέσω χειροκροτημάτων ανέβηκε στο βήμα ο κύριος ομιλητής της εκδήλωσης, Αλέξανδρος Γέροντας, ο οποίος με την ομιλία του συγκίνησε τις καρδιές μας και έκανε τις ψυχές μας να γεμίσουν με πάθος και πίστη για την δύσκολη συνέχεια.

Αρχικά αναφέρθηκε στο γεγονός πως η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου αφού είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που μάχεται υπέρ Πατρίδος!  Έπειτα σημείωσε το ότι εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές δεν έχουμε ως αυτοσκοπό μας το χρήμα και το κέρδος που κινητοποιούν τους φαιδρούς και τους ριψάσπιδες, τους ανθρώπους του παρελθόντος και του χθες, αλλά εμάς μας εμπνέουν η Πατρίδα το Έθνος και η Φυλή. Αξίες που είναι Αιώνιες και αντηχούν στους φωτισμένους ανθρώπους, σε εμάς που το Αύριο μας ανήκει! Έπειτα έκανε μια εκτενή αναδρομή σε όλη την λειτουργία της Τοπικής μας Οργάνωσης που μέσα από δύσκολες αλλά και πολλές ευχάριστες στιγμές στέκεται πρωτοπόρος στον Αγώνα για Ελευθερία και Αξιοπρέπεια!

Στο τέλος, δεν θα μπορούσε να παραλείψει την αποφράδα ημέρα της 1ης Νοεμβρίου που τα αδέρφια μας έπεσαν κρατώντας Θερμοπύλες και εκείνος επέζησε από τα πυρά των δολοφόνων. Μέσα από την καρδιά του αναφώνησε πως δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την Θυσία των Αδερφών μας και ότι θα αγωνιστούμε μέχρι να δικαιωθούν οι Ψυχές τους! Όλοι σταθήκαμε όρθιοι και φωνάξαμε πως τα Αδέρφια μας είναι Αθάνατα και βρίσκονται πάντα κοντά μας! Η εκδήλωση έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν ευλαβικά τον Εθνικό μας Ύμνο. Ζήτω η Ελλάδα!

Την Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου, πολλές δεκάδες Συναγωνιστών από την Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής παρευρέθηκαν στις εορταστικές εκδηλώσεις της Αρτέμιδας για την Επέτειο του ΟΧΙ. Οι Συναγωνιστές είχαν μαζευτεί από νωρίς στον χώρο της πλατείας της πόλεως ενημερώνοντας τους Έλληνες πολίτες για τις θέσεις του Κινήματος μας και εν συνεχεία συμμετείχαν στην επιμνημόσυνη δέηση για τους Ήρωες Προγόνους μας τραγουδώντας με πειθαρχία και Τιμή τον Εθνικό μας Ύμνο!

Ακολούθως, τίμησαν την ημέρα παρακολουθώντας την παρέλαση και χειροκροτώντας τους μαθητές της περιοχής που πορεύτηκαν με Δέος και Σεβασμό για να τιμήσουν την Θυσία των Ελλήνων.

Ύστερα, εν μέσω χειροκροτημάτων και επευφημιών από τον κόσμο που είχε παραμείνει στα πεζοδρόμια κρατώντας σημαίες, παρέλασαν μέσα από τον κεντρικό δρόμο τραγουδώντας Εθνικά εμβατήρια και γνωρίζοντας την αποθέωση από τους Έλληνες πολίτες οι οποίοι ενθάρρυναν τους Συναγωνιστές μας δίνοντας τους ένα μεγάλο θερμό χειροκρότημα, παροτρύνοντας τους να συνεχίσουν τον Αγώνα για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας!

Οι στιγμές της αποθέωσης που γνώρισαν οι Συναγωνιστές ήταν πραγματικά συγκινητικές και αποτέλεσαν μια μεγάλη ώθηση για την δύσκολη συνεχεία που έρχεται! Ζήτω η 28η Οκτωβρίου! Ζήτω το Έθνος!

Τ.Ο. Δυτικής Αττικής: Με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Συναγωνιστή και Μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Μιχαήλ Γιαννόγκωννα, ο Συναγωνιστής εξιστόρησε και ανέλυσε τις πρώτες μέρες που συντέλεσαν το χρυσό Έπος του 40′, τις αποφάσεις της Κυβερνήσεως Μεταξά την αποφασιστικότητα των Ελλήνων πολεμιστών αλλά και την προδοτική στάση των κομμουνιστών. Στο τέλος της ομιλίας  ενημέρωσε τον κόσμο για τις επερχόμενες εκδηλώσεις του Κινήματος και  πραγματοποιήθηκε συζήτηση με τους παρευρισκόμενους, η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό μας Ύμνο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-dutikh-attikh-athhna-argolida#ixzz4Of2M7aFE

Advertisements

Comments Off on Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολική Αττική, Δυτική Αττική

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.