Γελοιοποιήθηκε ο διευθυντής της ΝΔ: Θα γίνουμε γραφείο ταξιδίων και θα πουλάμε μπρελόκ για να ξεχρεώσουμε! ΒΙΝΤΕΟ

Τα λόγια του έχασε ο γενικός διευθυντής της ΝΔ, Θανάσης Σκορδάς στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα θαλασσοδάνεια κομμάτων και καναλιών από τις ερωτήσεις του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής.

Ο Θανάσης Σκορδάς αναγκάστηκε αρχικά να παραδεχτεί ότι δεν υπάρχει ίση αντιμετώπιση των κομμάτων ούτε διενεργούνται ελεύθερες εκλογές από την στιγμή που ψηφίστηκε παράνομα η αναστολή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής.

Στην συνέχεια ο Ηλίας Κασιδιάρης εξέθεσε τον διευθυντή της ΝΔ, αναφερόμενος στην δικογραφία Καλούδη για τα υπέρογκα χρέη του κόμματος και τις ποινικές ευθύνες και του ιδίου στην εν λόγω υπόθεση.

Τέλος, ο Σκορδάς γελοιοποιήθηκε εντελώς, αφού μετά από επίμονες ερωτήσεις, παραδέχτηκε ότι τα χρέη κατ΄ ουσίαν δεν θα ξεπληρωθούν ποτέ και για να γίνει αυτό πρότεινε ιδιωτική χρηματοδότηση ή να δοθεί άδεια στα χρεοκοπημένα κόμματα να πουλάνε μπρελόκ ή να λειτουργήσουν… ταξιδιωτικό γραφείο!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/geloiopoihthhke-o-dieuthunths-ths-nd-tha-ginoume-grafeio-tajidiwn-kai-tha-p#ixzz4Olyn2jXX

Advertisements

Comments Off on Γελοιοποιήθηκε ο διευθυντής της ΝΔ: Θα γίνουμε γραφείο ταξιδίων και θα πουλάμε μπρελόκ για να ξεχρεώσουμε! ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

Comments are closed.