Οι Έλληνες Ομογενείς τίμησαν την μνήμη των Αθάνατων Συναγωνιστών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη

Οι Έλληνες Ομογενείς τίμησαν την μνήμη των Αθάνατων Συναγωνιστών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη

Την Ιερή Μνήμη των Συναγωνιστών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, τίμησαν οι Συναγωνιστές Έλληνες Ομογενείς σε Αυστραλία και Γερμανία σε σεμνές τελετές που έλαβαν χώρα στην Στουτγκάρδη και το Σίδνεϊ.

Οι Συναγωνιστές στην Στουγκάρδη πραγματοποίησαν την τελετή τους στην Ορθόδοξη Εκκλησία Κυρίλλου και Μεθοδίου της περιοχής τους, ενώ οι Συναγωνιστές από την Αυστραλία πραγματοποίησαν στην Ορθόδοξη Εκκλησία των Αγίων Ραφαηλ και Ειρήνης στο Σίδνεϊ.

Οι Συναγωνιστές που μένουν στο εξωτερικό αποδεικνύουν για μια ακόμα φορά το αδιαίρετο του Ελληνικού Έθνους εντός κι εκτός συνόρων και η στάση τους απλώνει καταισχύνη στους πολιτικάντηδες που φτάσαν μέχρι του σημείο να κλείνουν τα σχολεία της Ομογένειας, λόγω «ελλείψεως πόρων» την ίδια ώρα που σιτίζουν εκατομμύρια λαθρομεταναστών.

Αμφότερες οι σεμνές τελετές έληξαν με τον δέοντα τρόπο, δηλαδή τον Εθνικό Ύμνο και τον όρκο των Ελλήνων να συνεχίσουν τον Αγώνα των Αθάνατων Αδερφών μας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ – ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ – ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-ellhnes-omogeneis-timhsan-thn-mnhmhn-twn-athanatwn-sunagwnistwn-mas-giwr#ixzz4OlwZFz1M

Advertisements

Comments Off on Οι Έλληνες Ομογενείς τίμησαν την μνήμη των Αθάνατων Συναγωνιστών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.