“Περίεργες” δηλώσεις από τον υπουργό Εσωτερικών του Σύριζα, Μπαλάφα: Θέλουμε να… συνευρεθούμε με το Πασόκ!

“Περίεργες” δηλώσεις από τον υπουργό Εσωτερικών του Σύριζα, Μπαλάφα: Θέλουμε να... συνευρεθούμε με το Πασόκ!

Περίεργους συνειρμούς δημιούργησαν οι δηλώσεις του υφυπουργού Εσωτερικών της συγκυβερνήσεως Σύριζα – Ανέλ, Γιάννη Μπαλάφα, σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης.

Ιδού τι είπε: «προφανώς θα ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ να συνευρεθεί με το ΠΑΣΟΚ. Αρκεί να αφήσει τον σφικτό εναγκαλισμό με τον φιλελεύθερο χώρο και θα βλέπαμε μια κοινή πορεία, αλλά να σταματήσει το ΠΑΣΟΚ να είναι ”κώλος και βρακί” με τη ΝΔ».

Πέραν του προφανούς γεγονότος ότι ο Σύριζα είναι γεμάτος πασόκους και πιστή αντιγραφή του Πασόκ και μάλιστα ό,τι πιο σάπιου έχει να επιδείξει η εν λόγω εγκληματική οργάνωση και πάλι οι δηλώσεις του υφυπουργού Εσωτερικών προκαλούν το γέλιο, αλλά και την οργή στους Έλληνες που έχουν καταδικάσει απερίφραστα το κλεφτοΠασόκ στα αζήτητα της ιστορίας.

Όπως φαίνεται πάντως, οι… αγάπες δεν κρύβονται!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mpalafas-upourgos-eswterikwn-suriza-se-perierges-dhlwseis-theloume-na…-su#ixzz4OqYtH8WP

Advertisements

Comments Off on “Περίεργες” δηλώσεις από τον υπουργό Εσωτερικών του Σύριζα, Μπαλάφα: Θέλουμε να… συνευρεθούμε με το Πασόκ!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.