Παρεμβάσεις Συναγωνιστών Σαχινίδη και Κούζηλου κατά των μνημονιακών τροπολογίων της κυβέρνησης – 2 ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Πέλλας της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Σαχινίδης στην ομιλία του για την κύρωση συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος και Κύπρου επεσήμανε πως για τους Έλληνες Εθνικιστές η Κύπρος είναι Ελλάδα και δεν μπορούμε παρά να είμαστε θετικοί σε τέτοιου είδους συμφωνίες.

Αναφορικά με τις τροπολογίες του Ν. Παππά για το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και του Στ. Κοντονή για τις εκλογές στην ΕΠΟ η Χρυσή Αυγή καταψηφίζει.

Τέλος, υπογράμμισε πως η Χρυσή Αυγή καταψηφίζει την τροπολογία Σταθάκη και Τσακαλώτου με την οποία δίνεται η δυνατότητα στο “Υπερταμείο” να παρακάμπτει τις εθνικές νομοθεσίες δημοσίων συμβάσεων, καθιστώντας το έτσι “κράτος εν κράτει“.

Νωρίτερα, ο βουλευτής Α΄ Πειραιώς, Νίκος Κούζηλος επεσήμανε πως η Χρυσή Αυγή καταψηφίζει τις μνημονιακές τροπολογίες του Σύριζα που εξυπηρετούν τα ξένα συμφέροντα και παρακάμπτουν την ελληνική νομοθεσία. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/parembaseis-sunagwnistwn-sachinidh-kai-kouzhlou-kata-twn-mnhmoniakwn-tropol#ixzz4OxEAWIzn

Advertisements

Comments Off on Παρεμβάσεις Συναγωνιστών Σαχινίδη και Κούζηλου κατά των μνημονιακών τροπολογίων της κυβέρνησης – 2 ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.