Δραστηριότητες Τοπικών: Νέα Μηχανιώνα, Δράμα, Πιερία, Καβάλα

Στα πλαίσια της συνεχούς επαφής με τους δοκιμαζόμενους Έλληνες, κλιμάκιο Συναγωνιστών της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Μηχανιώνας πραγματοποίησε μια ακόμη ενημερωτική δράση, αυτή τη φορά στα εμπορικά καταστήματα, στις καφετέριες και τη λαϊκή αγορά του Πλαγιαρίου.

 Οι Συναγωνιστές ενημέρωσαν τον κόσμο για τις θέσεις του Κινήματος μοιράζοντας εκατοντάδες φύλλα των εφημερίδων ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ΕΜΠΡΟΣ καθώς και ενημερωτικά έντυπα με τις θέσεις του Κινήματος για την οικονομία και την πληγή που αποκαλείται μνημόνιο. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θετικό με εμφανή τη μεταστροφή του κόσμου και τη θετική απήχηση του εθνικιστικού Κινήματος. Αποτελεί χρέος των Ελλήνων να μείνουν μακριά από τις σειρήνες του συστήματος και να καταλάβουν ότι ο μόνο δρόμος για τη σωτηρία της πατρίδας είναι η Χρυσή Αυγή.

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε μία ακόμα ενημερωτική εξόρμηση της Τοπικής Οργάνωσης Δράμας ενάντια στην ισλαμοποίηση της χώρας και στην οικονομική καταστροφή που επιβάλλουν τα μνημονιακά μέτρα. Τις πρωινές ώρες της περασμένης Κυριακής κλιμάκιο Συναγωνιστών επισκέφθηκε τα χωριά Μικροχώρι, Φτελιά, Καλαμπάκι, Δοξάτο και διένειμε σε κεντρικά σημεία των χωριών έντυπο ενημερωτικό υλικό και εφημερίδες της Χρυσής Αυγής.

Οι εντατικές ενέργειες και η έμπρακτη στήριξη που παρέχει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό και ιδιαίτερα στον πληθυσμό της επαρχίας επιβεβαιώνουν το αγνό ενδιαφέρον για την ευημερία του και την απελευθέρωση του από τα οικονομικά δεσμά, ενδιαφέρον το οποίο αντιλαμβάνεται ο κόσμος και δηλώνει την στήριξη της Χρυσής Αυγής στις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας στην Κατερίνη, ο συναγωνιστής Νίκος Χρυσομάλλης ενημέρωσε τους φίλους και υποστηρικτές του κινήματος για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. Έγινε αναφορά στη δίκη της Χρυσής Αυγής και την αδυναμία των κατηγόρων να αποδείξουν τα όσα καταμηνύουν εναντίον του κινήματος (αφού είναι γνωστό ότι τα πάντα για τα οποία κατηγορούν τη Χρυσή Αυγή είναι ψευδή και κατασκευασμένα). Στη συνέχεια έγινε μια ενημέρωση για το βρώμικο ρόλο του ΚΚΕ στη σύγχρονη πολιτική σκηνή. Τα σκάνδαλα, τις κόκκινες μπίζνες και τη συνεργασία ΚΚΕ και Νέας Δημοκρατίας για το κοινό τους όφελος (αλλά εις βάρος του ελληνικού λαού).

Τέλος η βραδιά έληξε με μια ομιλία για γεωπολιτικές διαπιστώσεις, για το τί θα μπορούσε να κάνει μια αληθινά ελληνική εθνική κυβέρνηση για να βελτιώσει το status της Ελλάδος στην Ευρώπη και στον κόσμο, πώς θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί όλα τα φυσικά και γεωστρατηγικά πλεονεκτήματα που έχει και να αυξήσει τη δύναμή της. Και φυσικά όλα αυτά δεν μπορούν να γίνουν με κυβερνήσεις υπαλλήλων των διεθνών δανειστών, όπως αυτές που έχουμε εδώ και χρόνια. Μόνο με την ηγεσία της Χρυσής Αυγής θα βγει η χώρα από το αδιέξοδο και θα φτάσει να γίνει η Ελλάς περιφερειακή δύναμη στην περιοχή της.

Παρεμβάσεις Συναγωνιστή Δημήτρη Βογιατζή σε τοπικά ΜΜΕ για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις

Συνεντεύξεις σε ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά μέσα της Καβάλας παραχώρησε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Καβάλας και μέλος της Κ.Ε., Συναγωνιστής Βογιατζής Δημήτρης, με αφορμή την περιοδεία του Ι. Λαγού στην ευρύτερη περιοχή της Α. Μακεδονίας και Θράκη σχολιάζοντας παράλληλα την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και συγκεκριμένα για τις απειλές του πρωτογενούς τομέα παραγωγής από την επιβολή του 4ου μνημονίου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn568#ixzz4P23DQvaB

Advertisements

Comments Off on Δραστηριότητες Τοπικών: Νέα Μηχανιώνα, Δράμα, Πιερία, Καβάλα

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.