Ο Γιάννης Λαγός στο Ράδιο Νεάπολις για τον αγροτικό τομέα και την Εθνική παραγωγή – ΗΧΗΤΙΚΟ

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Πειραιά μίλησε χθες τηλεφωνικά στο Ράδιο Νεάπολις Καβάλας για τις τρέχουσες εξελίξεις και την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Ξενοδοχείο Galaxy με θέμα τον αγροτικό τομέα ως βάση της Εθνικής Οικονομίας.

Ο Γιάννης Λαγός παρουσίασε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για τον αγροτικό κόσμο της χώρας, ενώ παράλληλα κατήγγειλε την κυβέρνηση και τα συμφέροντα που προσπαθούν να καταστρέψουν την πρωτογενή παραγωγή. Επιπλέον, ο συναγωνιστής Λαγός αναφέρθηκε στα τοπικά προβλήματα της Καβάλας και σε ομάδες εργαζομένων που αγωνίζονται για να παραμείνουν στην εργασία τους.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κάλεσε όλους τους κατοίκους και ειδικά τους εργαζομένους που ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα να δώσουν το παρόν στην εκδήλωση που θα διεξαχθεί σήμερα στην πόλη της Καβάλας για να ακούσουν τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην περιοδεία που θα κάνει τις επόμενες μέρες στην Θράκη και στις προσπάθειες παρεμπόδισης της από παρακρατικές και τουρκικές οργανώσεις. Επίσης, μίλησε και για το κοινοβουλευτικό έργο της Χρυσής Αυγής στην περιοχή, που ήδη με τις παρεμβάσεις στην βουλή έκλεισαν τέσσερα παράνομα νηπιαγωγεία, τα οποία εκτούρκιζαν Ελληνόπουλα.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Λαγός θα βρίσκεται την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στην Καβάλα όπου στο ξενοδοχείο Galaxy στις 21.00 θα πραγματοποιηθεί πολιτική εκδήλωση.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-giannhs-lagos-sto-radio-neapolis-gia-ton-agrotiko-tomea-kai-thn-ethnikh-p#ixzz4P3R2DWEk

Advertisements

Comments Off on Ο Γιάννης Λαγός στο Ράδιο Νεάπολις για τον αγροτικό τομέα και την Εθνική παραγωγή – ΗΧΗΤΙΚΟ

Filed under Ηχητικές Συνεντεύξεις

Comments are closed.