Πάνω από 500 Έλληνες δάσκαλοι τίμησαν με την ψήφο τους το Εθνικιστικό Μέτωπο Εκπαιδευτικών

Πάνω από 500 Έλληνες δάσκαλοι τίμησαν με την ψήφο τους το Εθνικιστικό Μέτωπο Εκπαιδευτικών

Μέσα στην μαρξιστοκρατούμενη πρωτοβάθμια εκπαίδευση και παρά την τρομοκρατία και τις δυσκολίες αναδεικνύεται μια δύναμη Εθνικής Αντίστασης.

Ακολουθεί το ευχαριστήριο μήνυμα προς όλους τους Έλληνες δασκάλους που μας τίμησαν με την ψήφο τους:

Η 2α Νοεμβρίου 2016 αποτελεί μια πολύ σημαντική στιγμή στην ιστορία της ελληνικής Παιδείας. Ήταν η μέρα που για, πρώτη φορά από καταβολής νεοελληνικού κράτους και σε πανελλαδικό επίπεδο, ένα εθνικιστικό ψηφοδέλτιο διεκδικούσε την ψήφο των δασκάλων για το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Υπουργείου Παιδείας και για 2η φορά για το ΠΥΣΠΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης. Ένα ψηφοδέλτιο που ξεσήκωσε την «λύσσα» ολόκληρου του καθεστώτος.

Σε όλη την Ελλάδα, εκατοντάδες εκπαιδευτικοί δήλωσαν ευθαρσώς πως συντάσσονται με το Εθνικιστικό Μέτωπο Εκπαιδευτικών στον αγώνα για τον επανελληνισμό της παιδείας. Δήλωσαν στο ανθελληνικό κατεστημένο “φτάνει πια”, γύρισαν την πλάτη στους παλαιοκομματικούς εκπροσώπους του και τους παρακμιακούς φορείς του και έδωσαν με την ψήφο τους το δικό τους αγώνα για τα ιδανικά μιας Ελληνικής και όχι απλά «ελληνόφωνης» παιδείας. Κι αυτοί οι εκπαιδευτικοί είναι μόνον η αρχή. Ο αγώνας τώρα ξεκίνησε και έχει πολύ δρόμο ακόμη μέχρι την τελική νίκη.

Σαν Εθνικιστικό Μέτωπο Εκπαιδευτικών θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και όσους μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και την ψήφο τους. Εμείς από την μεριά μας τους δηλώνουμε πως δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω, πως δεν πρόκειται να απεμπολήσουμε τις αρχές μας και τους στόχους μας έναντι οποιουδήποτε τιμήματος και πως θα βρισκόμαστε πάντοτε απέναντι σε όλους όσους απεργάζονται τον αφελληνισμό της παιδείας και την εξαθλίωση των εκπαιδευτικών. Ο αγώνας για τον επανελληνισμό της παιδείας συνεχίζεται.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panw-apo-500-ellhnes-daskaloi-timhsan-me-thn-pshfo-tous-to-ethnikistiko-met#ixzz4P3QBuYnS

Advertisements

Comments Off on Πάνω από 500 Έλληνες δάσκαλοι τίμησαν με την ψήφο τους το Εθνικιστικό Μέτωπο Εκπαιδευτικών

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.