Περιοδεία Συναγωνιστή Γιάννη Λαγού στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Περιοδεία Συναγωνιστή Γιάννη Λαγού στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β’ Πειραιώς, Ιωάννης Λαγός, στα πλαίσια της ενημέρωσης των συμπολιτών μας στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη έτσι ώστε να είμαστε μπροστά από τις εξελίξεις, να εντοπίζουμε, να αναδεικνύονται τα προβλήματα και να δίνουμε λύσεις, έχει προγραμματίσει περιοδεία στους νομούς Καβάλα, Ξάνθη και Ροδόπη από την Παρασκευή 4 μέχρι και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Λαγός θα βρίσκεται την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στην Καβάλα όπου στο ξενοδοχείο Galaxy στις 21.00 θα πραγματοποιηθεί πολιτική εκδήλωση.

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Νομό Ξάνθης, όπου θα συναντηθεί με τοπικούς φορείς και στις 19.00 θα εγκαινιάσει τα νέα γραφεία της Τ.Ο. Ξάνθης.

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου θα επισκεφτεί το νομό Ροδόπης όπου και εκεί θα πραγματοποιηθεί ομιλία στις 18.00 στα γραφεία της Τ.Ο. Κομοτηνής με θέμα το τουρκικό προξενείο και τις επεκτατικές βλέψεις της Τουρκίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/periodeia-sunagwnisth-giannh-lagou-sthn-anatolikh-makedonia-kai-thrakh1#ixzz4Ory5Oxzc

Advertisements

Comments Off on Περιοδεία Συναγωνιστή Γιάννη Λαγού στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.