Διαφθορά ΤΕΛΟΣ! Το ΕΛΑΜ διεκδικεί εκλογή Εθνικιστών σε όλους τους Δήμους και τις Κοινότητες της Κύπρου

Διαφθορά ΤΕΛΟΣ! Το ΕΛΑΜ διεκδικεί εκλογή Εθνικιστών σε όλους τους Δήμους και τις Κοινότητες της Κύπρου

Οριστικά θα πραγματοποιηθούν οι Δημοτικές Εκλογές στις 18 Δεκεμβρίου 2016. Ο ΔΗΣΥ και η Κυβέρνησή του απέσυραν το σχετικό Νομοσχέδιο, που το θυμήθηκαν την ύστατη στιγμή, και ως εκ τούτου οι Ελληνοκύπριοι θα κληθούν εκ νέου να προσέλθουν στις κάλπες για να εκλέξουν Δημάρχους, Κοινοτάρχες, Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους, καθώς και μέλη των σχολικών Εφορειών.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο μετά από την μεγάλη επιτυχία των Βουλευτικών Εκλογών, που  μας έδωσε ο λαός το δικαίωμα να έχουμε δυο δικούς μας ανθρώπους στο Κοινοβούλιο, ετοιμάζεται να διεκδικήσει θέσεις Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων με απώτερο στόχο την εκλογή τους και αυτό ασφαλώς θα έχει ως αποτέλεσμα να τερματιστούν άμεσα όλα τα σκάνδαλα.

Και σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε ΕΛΑΜ!

Βάζουμε τους ανθρώπους μας στα Δημαρχεία και στις Κοινότητες, ώστε πλέον να ασκείται σωστός έλεγχος διότι όλοι έχουμε δει τι σκάνδαλα μεγατόνων έχουν συμβεί σε Δήμους και Κοινότητες και αυτό θα πρέπει να τερματιστεί άμεσα. Και θα τερματιστεί μόλις οι ανθρώποι του Εθνικιστικού κινήματος εισέλθουν στους Δήμους και στις Κοινότητες.

Μπορείτε να δείτε όλους τους υποψήφιους (τα βιογραφικά τους και τους στόχους τους), του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου μέσα από την ειδική στήλη ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ στην ιστοσελίδα www.elamcy.com.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diafthora-telos-to-elam-se-olous-tous-dhmous-kai-tis-koinothtes-ths-kuprou#ixzz4PB8yzrsb

Advertisements

Comments Off on Διαφθορά ΤΕΛΟΣ! Το ΕΛΑΜ διεκδικεί εκλογή Εθνικιστών σε όλους τους Δήμους και τις Κοινότητες της Κύπρου

Filed under ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Ε.ΛΑ.Μ.

Comments are closed.