Ο αμετανόητος κατσαπλιάς Έντι Ράμα συνεχίζει τις προκλήσεις έναντι της Ελλάδας

Ο αμετανόητος κατσαπλιάς Έντι Ράμα συνεχίζει τις προκλήσεις έναντι της Ελλάδας

Ως υποτακτικούς αντιμετωπίζει τους νυν εθνομηδενιστές κυβερνώντες του Σύριζα ο Έντι Ράμα, συνεχίζοντας απρόσκοπτα τις ανιστόρητες προκλήσεις και διεκδικήσεις έναντι της Ελλάδας. Ο αλβανός πρωθυπουργός, αφού εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση στον ελληνικής καταγωγής βουλευτή Βαγγέλη Ντούλε, προέβη σε ένα νέο παραλήρημα μέσα στο αλβανικό κοινοβούλιο.

Δήλωσε ότι το γεγονός πως τον 17ο αιώνα στην Αθήνα ζούσε αλβανικός πληθυσμός δεν την καθιστά αλβανική πόλη, όπως και σήμερα το γεγονός ότι ζούνε Έλληνες στην Χειμάρρα δεν την καθιστά ελληνική! Από κει και πέρα, ο Ράμα αμφισβήτησε άμεσα την μακραίωνη παρουσία Ελλήνων στην Χειμάρρα. Και υποστήριξε, μάλιστα, ότι πρόκειται για κατοίκους που εγκαταστάθηκαν μετά το 1940, πεινασμένοι από την Ελλάδα με την Αλβανία τότε να τους δίνει ψωμί!!!

«Για τις δύο χώρες θα πρέπει να υπάρξουν λύσεις που να στηρίζονται στο διεθνές δίκαιο και κανόνες», είπε χαρακτηριστικά στην ομιλία του ο Ράμα και πρόσθεσε:«Πρώτον, θα θέλαμε να καταργηθεί το βασιλικό Διάταγμα για το εμπόλεμο ανάμεσα σε Ελλάδα και Αλβανία. Δεν είναι ένα κατάλοιπο, είναι μια πράξη που έχει συνέπειες για τους Αλβανούς πολίτες. Εάν θέλετε να μην τους πούμε Τσάμηδες, δεν τους λέμε, εάν θέλετε να μην πούμε “τσάμικο”, δεν το λέμε, αυτό όμως δεν παύει να είναι αλβανικό εθνικό ζήτημα, είναι ζήτημα της Αλβανίας, των Αλβανών. Τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα δικαιώματα επί της περιουσίας, είναι εκείνο που ονομάζεται τσάμικο».

Αυτός είναι ο κατσαπλιάς Ράμα που στηρίζουν η ανθέλληνες πολιτικάντηδες και το κανάλι του Μπόμπολα του έκανε προεκλογική εκστρατεία!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ametanohtos-o-enti-rama#ixzz4PB7xhnHu

Advertisements

Comments Off on Ο αμετανόητος κατσαπλιάς Έντι Ράμα συνεχίζει τις προκλήσεις έναντι της Ελλάδας

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.