Το αδιαχώρητο επικράτησε στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη – Πρώτες εικόνες

Το αδιαχώρητο επικράτησε στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη - Πρώτες εικόνες

Με απόλυτη επιτυχία και την μαζική συμμετοχή υποστηρικτών του Λαϊκού Συνδέσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων του Κινήματος στην Ξάνθη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πολλοί φίλοι της Χρυσής Αυγής ήταν στο μπαλκόνι και άλλοι έμειναν έξω από τα γραφεία, καθώς επικράτησε το αδιαχώρητο!

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Σωτηρία Βλάχου, Ιωάννης Σαχινίδης, Χρήστος Χατζησάββας, Ευάγγελος Καρακώστας και Ιωάννης Λαγός έτυχαν θερμής υποδοχής από τους συγκεντρωμένους, οι οποίοι τους προέτρεψαν να συνεχίσουν τον Αγώνα για την Πατρίδα μας.

Παρά τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις των τουρκόψυχων, οι οποίες ενισχύθηκαν και από τους εγχώριους επαγγελματίες “αντιφασίστες”, οι πολίτες της Ξάνθης έδωσαν ηχηρή απάντηση και βροντερό παρόν!

Μετά την Καβάλα και η πόλη της Ξάνθης στέλνει αγωνιστικό μήνυμα Νίκης για τους Έλληνες Εθνικιστές!

Να σημειωθεί πως ο αναρχοαριστερός συρφετός προκάλεσε επεισόδια στην κεντρική πλατεία της πόλης και επιτέθηκε στις αστυνομικές δυνάμεις με βόμβες μολότωφ. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sumbainei-twra-mazikh-summetochh-sta-egkainia-twn-newn-grafeiwn-ths-chrushs#ixzz4PB7VfSC7

Advertisements

Comments Off on Το αδιαχώρητο επικράτησε στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη – Πρώτες εικόνες

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.