Λάμπρος Φουντούλης στην εφημερίδα «Εμπρός»: Ιερό Χρέος να συνεχίσουμε τον αγώνα των παιδιών μας

Λάμπρος Φουντούλης στην εφημερίδα «Εμπρός»: Ιερό Χρέος να συνεχίσουμε τον αγώνα των παιδιών μας

Ο πατέρας του άνανδρα δολοφονηθέντος Γιώργου Φουντούλη, ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Λάμπρος Φουντούλης, μιλάει στο «ΕΜΠΡΟΣ» για την στυγερή δολοφονία των δύο νεαρών Ελλήνων Εθνικιστών, για το παρακράτος, για τις πολιτικές ευθύνες των ηθικών αυτουργών, αλλά και για τους δολοφόνους των δύο Ηρώων που ακόμα κυκλοφορούν ελεύθεροι. Συνέντευξη στον Π. Παναγόπουλο. 

– Κύριε Φουντούλη, θα ήθελα να μου πείτε τι ήθελαν να πετύχουν με το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα.

Αυτό που θεωρώ ότι ήθελαν να πετύχουν το 2013 με την δολοφονία των δύο παιδιών, ήταν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο, και έτσι να μειώσουν τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. Πριν τις δολοφονίες, βλέπανε ότι τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου βρίσκονταν πολύ ψηλά, και έτσι αρχικά, με τις φυλακίσεις και τις διώξεις, προσπάθησαν να κάμψουν το ηθικό των Ελλήνων Εθνικιστών. Δεν τα κατάφεραν, και έτσι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια τρομοκρατική ενέργεια, και να δημιουργήσουν κλίμα φόβου στον κόσμο, ούτως ώστε να μην έρχεται πλέον κοντά στην Χρυσή Αυγή.

Πιστεύω, ότι δεν ήταν στοχοποιημένα τα παιδιά. Οποιοσδήποτε από την Χρυσή Αυγή και να βρισκότανε εκεί, θα έχανε την ζωή του, γιατί το χτύπημα αυτό ήτανε «τυφλό». Παρόλο που ως οικογένεια δεχθήκαμε ένα χτύπημα που δεν ξεπερνιέται, ειδικά  με τον τρόπο που έγινε, είναι πλέον σκοπός ζωής για όλους εμάς στον Λαϊκό Σύνδεσμο να βρεθούν οι δολοφόνοι και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Έχουμε αναλάβει ένα Ιερό Χρέος. Να συνεχίσουμε τον Αγώνα των παιδιών, του Γιώργου και του Μάνου μέχρι την τελική Νίκη.

– Ποιοι πιστεύεται ότι κρύβονται πίσω από το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα;

Οι ηθικοί αυτουργοί, πιστεύω ότι είναι πολιτικά πρόσωπα. Οι εκτελεστές, οι εγκληματίες, δεν κάνουνε τίποτα αν δεν πληρωθούν. Δεν πιστεύουν σε ιδεολογίες, δεν πιστεύουν σε τίποτα. Και η ανακοίνωση που βγάλανε, η ευθύνη που ανέλαβε μια πρωτοεμφανιζόμενη τρομοκρατική οργάνωση, ήτανε απλά για να θολώσουνε τα νερά. Οι άνθρωποι αυτοί ήτανε πληρωμένοι δολοφόνοι του συστήματος, και είχανε εντολή να πάνε και να σκοτώσουνε Χρυσαυγίτες.

– Είπατε ότι κάποιοι φέρουν την πολιτική ευθύνη για τις δολοφονίες. Θα θέλατε να γίνετε πιο σαφής; Ποια είναι αυτά τα πρόσωπα που φέρουν την πολιτική ευθύνη;

Την πολιτική ευθύνη φέρει ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος με τις δηλώσεις τους και την μανία τους «να τελειώσουν με την Χρυσή Αυγή». Αυτή είναι η καθαρά προσωπική μου άποψη, τα πρόσωπα αυτά έχουν τεράστια ευθύνη για αυτό που συνέβη, αλλά και κάθε λόγο να δώσουν την εντολή για να συμβεί κάτι τέτοιο. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουνε και οι δημοσιογράφοι, που με την «Χρυσαυγιάδα» που είχανε αρχίσει τότε, με τις διώξεις και τις φυλακίσεις, με την ρητορική μίσους απέναντι στον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή, ώθησαν τα πράγματα να φτάσουν εκεί που έφτασαν.

– Υπάρχει κάποια απάντηση στο γεγονός ότι οι δολοφόνοι παραμένουν ακόμα ασύλληπτοι; Σε μια περιοχή γεμάτη μαγαζιά και κάμερες, με ένα αστυνομικό τμήμα σε απόσταση αναπνοής και τόσους αυτόπτες μάρτυρες του εγκλήματος, οι δολοφόνοι εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι. Αυτό δεν είναι κάτι απλά περίεργο, αλλά προκλητικό.

Απάντηση σε αυτό δεν υπάρχει. Και όσες φορές έχουμε απευθυνθεί στην Αντιτρομοκρατική και ζητάμε να μας πούνε πού βρίσκεται η υπόθεση, αν έχουνε κάποια νέα στοιχεία και αν ακόμα ψάχνουνε για τους δολοφόνους, στην κυριολεξία μας εμπαίζουν. Και οι αυτόπτες μάρτυρες που πήγανε εκεί για να καταθέσουνε, αντί να τους ρωτάνε πληροφορίες και τι γνωρίζουν για το συμβάν, η Αντιτρομοκρατική τους ρώταγε τι γίνεται στην Χρυσή Αυγή, πώς δουλεύει η Χρυσή Αυγή, πώς είναι δομημένο το Κίνημα και τέτοια πράγματα εντελώς άσχετα με το έγκλημα. Δυστυχώς πιστεύω ότι δεν ψάχνουνε τους δολοφόνους, γιατί όπως σας είπα οι υπεύθυνοι είναι πολιτικά πρόσωπα, και από εκεί και πέρα, αν πιάσουν τους δολοφόνους και αυτοί ανοίξουν το στόμα τους, θα γυρίσει η γη ανάποδα για κάποιους πολύ υψηλά ιστάμενους.

– Πιστεύετε ότι εμπλέκονται σε αυτή την υπόθεση και άλλα κόμματα εκτός από την Νέα Δημοκρατία; Γιατί τώρα κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ και πάλι δεν υπήρξε κάποια θετική εξέλιξη σε αυτή την υπόθεση.

Αυτή την στιγμή κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μην ξεχνάμε ότι στους κόλπους του «φιλοξενεί» όλους αυτούς τους «αντιεξουσιαστές» και τους ακροαριστερούς που συνεχώς δημιουργούν ταραχές, και μόνος τους στόχος είναι η Χρυσή Αυγή. Είδαμε στο Μνημόσυνο των παιδιών να κάνουν αντισυγκέντρωση, χωρίς να σέβονται ούτε μια Τελετή Μνήμης. Όλοι αυτοί έχουν αυτοχρισθεί «αντιφασίστες» και ο μόνος τους στόχος είναι το πώς θα χτυπήσουνε την Χρυσή Αυγή. Δεν τους ενδιαφέρουνε ούτε τα μνημόνια, ούτε το ότι έχει καταστραφεί η χώρα οικονομικά και ο λαός υποφέρει, δεν τους απασχολεί ότι έχουνε εξαθλιωθεί οι Έλληνες και έχουν οδηγηθεί χιλιάδες συμπατριώτες μας σε αυτοκτονίες.

Το μόνο τους μέλημα είναι η Χρυσή Αυγή. Για αυτό πιστεύω ότι έχει τεράστια ευθύνη και ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς κανένας από αυτούς δεν καταδίκασε την δολοφονική αυτή ενέργεια. Ενώ σε άλλες περιπτώσεις όπως του Φύσα, βγήκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Παπούλιας αλλά και ο Σαμαράς για να καταδικάσουνε αμέσως το γεγονός, για την δολοφονία αυτών των παιδιών, λες και αυτά τα παιδιά δεν είχανε ψυχή, δεν βγήκε κανείς από το πολιτικό σύστημα να καταδικάσει την άνανδρη αυτή δολοφονία. Πιστεύω ότι μέσα τους είναι τόσο απάνθρωποι, που μπορεί και να χαρήκανε με αυτό που έγινε.

– Ποια θα ήταν η λύση για όλα αυτά τα αποτρόπαια που συμβαίνουν; Γιατί δεν είναι μόνον οι δολοφόνοι των δύο παιδιών που κυκλοφορούν ελεύθεροι. Το ίδιο ισχύει και για τους δολοφόνους της Marfin.

Θεωρώ ότι μόνον με μια Εθνική Κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής θα βρεθούν οι δολοφόνοι. Γιατί τότε θα πάψει να φοβάται ο κόσμος, θα ανοίξουν πολλά στόματα και θα αποκαλυφθεί το σύστημα που οργάνωσε τις δολοφονικές αυτές επιθέσεις. Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο πολιτικό κόμμα που μπορεί να οδηγήσει στη λύση τα αδιέξοδα που ταλανίζουν την Πατρίδα μας. Τόσο στα οικονομικά αδιέξοδα, όσο και στα Εθνικά, και να μπορέσει ο Έλληνας να ξαναβρεί και πάλι την χαμένη του Εθνική Αξιοπρέπεια.  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/lampros-fountoulhs-sthn-efhmerida-empros-iero-chreos-na-sunechisoume-ton-ag#ixzz4PMeBgn3d

Advertisements

Comments Off on Λάμπρος Φουντούλης στην εφημερίδα «Εμπρός»: Ιερό Χρέος να συνεχίσουμε τον αγώνα των παιδιών μας

Filed under ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΜΠΡΟΣ

Comments are closed.