Την έλεγαν Αγγελική… Την σκότωσαν στο όνομα της “δημοκρατίας” αυτοί που πολεμούν τον φασισμό

Την έλεγαν Αγγελική... Την σκότωσαν στο όνομα της “δημοκρατίας” αυτοί που πολεμούν τον φασισμό

Δεν το έμαθε ποτέ κανείς. Όπως φυσικά και του αγέννητου παιδιού της που κάηκε μαζί της στον δολοφονικό εμπρησμό της ΜΑΡΦΙΝ στις 5 Μαΐου 2010… Στη μνήμη της δεν έγινε ούτε ένα συλλαλητήριο. Κανείς δεν έγραψε τραγούδι.

Ο σύζυγος και η οικογένεια της δεν διεκτραγώδησαν τον πόνο τους στην εκπομπή κανενός μεγαλοδημοσιογράφου. Κανένας Πρετεντέρης ή Τρέμη δεν απαίτησαν από τους δικαστές την άμεση προφυλάκιση των δολοφόνων της. Κανένα Μέγκα, Αντένα, Σκάι, Σταρ, Άλφα δεν έκανε αφιέρωμα στην στυγερή δολοφονία της.

Κανένας δεν έκανε δηλώσεις διεθνώς ότι πάταξε το τέρας της ανεξέλεγκτης βίας που οδήγησε στη δολοφονία της. Κανένας δεν συνέλαβε τους δολοφόνους της

Κανένας εισαγγελέας δεν βρήκε μάρτυρες που να αποκαλύψουν μέσα σε μια εβδομάδα την εγκληματική συμμορία που την σκότωσε. Κανένας δήμαρχος δεν μετονόμασε οδό στο όνομά της.

Βλέπετε κανείς δεν ενδιαφερόταν να την κάνει τηλεοπτικό σόου ή να την εκμεταλλευθεί πολιτικά. Γιατί όπως φώναζαν οι δολοφόνοι της προτού πετάξουν τις μολότοφ που την σκοτώσουν: «Να καείτε, να καείτε, στις τράπεζες δουλεύετε».

Κι εκείνη η Αγγελική λίγο προτού ξεψυχήσει, μιλώντας στο κινητό, στον τρομαγμένο σύζυγο της του είπε: «Δεν μπορώ να σου μιλήσω άλλο. Πνίγομαι». Και μαζί της πνίγηκε το αγέννητο παιδί της. Θύματα της διεστραμμένης λογικής κάποιων φανατικών περί δήθεν «κοινωνικών αγώνων».

Λ.Μ.

Μονο οι εθνικιστές του Λαϊκού Συνδέσμου τίμησαν τους νεκρούς της marfin με πορεία μνήμης μετά από λίγο καιρό.

ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/thn-elegan-aggelikh-an-zouse-shmera-tha-giortaze-alla-thn-skotwsan-sto-onom#ixzz4PSEK7t3a

Advertisements

Comments Off on Την έλεγαν Αγγελική… Την σκότωσαν στο όνομα της “δημοκρατίας” αυτοί που πολεμούν τον φασισμό

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.