Συνέντευξη Συναγωνιστή Νίκου Κούζηλου εφ΄ όλης της ύλης σε διαδικτυακό μέσο – ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη παραχώρησε ο βουλευτής Α΄ Πειραιά της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Κούζηλος στην διαδικτυακή εκπομπή του Γιώργου Ρεντετάκου για όλα τα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας.

Ο Συναγωνιστής Κούζηλος αναφέρθηκε στις συνέπειες των μνημονιακών πολιτικών των τελευταίων ετών, τονίζοντας πως όσο υπάρχει μνημόνιο δεν θα υπάρχει διέξοδο για τον ελληνικό λαό και στην Ελλάδα.

Παράλληλα, με αφορμή της ψήφισης νόμου για την ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα και την επιχείρηση εκκένωσης της κατάληψης του Βοτανικού όπου ήταν στέγη φιλοξενίας αστέγων στηλίτευσε την επιλεκτική πολιτική ανοχής των καταλήψεων, καθώς η πολιτεία κάνει τα στραβά μάτια στις καταλήψεις των αναρχικών.

Τέλος, σχολιάζοντας την περίοδο της παράνομης προφυλάκισης στελεχών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής τόνισε πως η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να διώκεται μέχρι και σήμερα επειδή μιλάει με την φωνή της Αλήθειας.

Την εκπομπή στηρίζει η ιστοσελίδα του «Έλευσις Ελλήνων».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunenteujh-sunagwnisth-nikou-kouzhlou-ef-olhs-ths-ulhs-se-diadiktuako-meso#ixzz4PUY1GMtX

Advertisements

Comments Off on Συνέντευξη Συναγωνιστή Νίκου Κούζηλου εφ΄ όλης της ύλης σε διαδικτυακό μέσο – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.