Η κόκκινη χούντα των ΜΜΕ εξαφάνισε την δήλωση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής για την νίκη του Τραμπ

Η κόκκινη χούντα των ΜΜΕ εξαφάνισε την δήλωση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής για την νίκη του Τραμπ

Γράφει ο Αντίοχος

Μια ακόμα απόδειξη (η… χιλιοστή;) ότι υπάρχει μια κόκκινη χούντα σκληρών λογοκριτών, που ελέγχει τι «παίζει» και τι δεν «παίζει» στα ελληνόφωνα καθεστωτικά ΜΜΕ, έχουμε από χθες.

Ως γνωστόν, αμέσως μετά την ανακοίνωση των επισήμων αποτελεσμάτων των αμερικανικών εκλογών, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έκανε μια δήλωση χαρακτηρίζοντας θετική εξέλιξη την νίκη του πατριώτη Τραμπ. Ενώ, λοιπόν, τις επόμενες ώρες κάποια ΜΜΕ «έπαιζαν» τη δήλωση με τίτλους όπως «Πανηγυρίζει ο Μιχαλολιάκος για την νίκη του Τραμπ», γύρω στις 5 το απόγευμα η δήλωση… εξαφανίστηκε.

Όχι, δεν την… κατάπιε η γη, την «έκοψε» η λογοκρισία της κόκκινης χουντάρας των ΜΜΕ, ως… ασύμφορη.

Επιπροσθέτως, έπεσε «γραμμή» στους αρθρογράφους, να αναφέρονται μόνο στη δήλωση της Λεπέν –άντε και του Ολλανδού Βίλντερς- όταν θέλουν να τονίσουν την υποστήριξη των «ακροδεξιών» της Ευρώπης στον Τραμπ και να μην κάνουν καμμιά αναφορά στην καθάρια θέση της Χρυσής Αυγής, για να μην υπάρξει… μιμητισμός.

Ότι κι αν κάνουν τα χολερικά μνημονιακά κομματόσκυλα, το… μοιραίο έρχεται – αυτοί φεύγουν!

 

ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-kokkinh-chounta-twn-mme-ejafanise-thn-dhlwsh-tou-archhgou-ths-chrushs-aug#ixzz4Pd2Op1oS

Advertisements

Comments Off on Η κόκκινη χούντα των ΜΜΕ εξαφάνισε την δήλωση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής για την νίκη του Τραμπ

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.