Δραστηριότητες Τοπικών: Σαλαμίνα, Πέραμα

Παρουσία του γραμματέα της Τ.Ο. Σαλαμίνος και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Μιχαήλ Παπαδημητρίου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία άλλη μία πολιτική ενημέρωση. Συναγωνιστές και συναγωνίστριες μοίρασαν έντυπο ενημερωτικό υλικό σε διερχόμενους Έλληνες πολίτες, στο εμπορικό κέντρο της νήσου, σε καφενεία και διερχόμενα οχήματα.

Για ακόμα μία φορά, η αποδοχή του κόσμου ήταν θερμή. Όλοι έδειξαν να γνωρίζουν πια, πως τίποτα καλό δεν έχουν να περιμένουν από τα κόμματα της διαφθοράς, της λαθρομετανάστευσης και των καναλαρχών. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ. Αγωνίσου μαζί με την Χρυσή Αυγή !

Ακολουθεί εκτενές φωτορεπορτάζ:

Την Τετάρτη 09/11/16 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Περάματος, από τον συναγωνιστή και στέλεχος της Τ.Ο. Πειραιώς, Άκη Θεοδώρου με τίτλο: “Τιμή μας η Πίστη”. Ο συναγωνιστής ανεβαίνοντας στο βήμα άρχισε να αναλύει τα υπάρχοντα δεδομένα των σύγχρονων παρηκμασμένων και υλιστικών κοινωνιών του 21ου αιώνα. Στην συνέχεια, μίλησε για τις αξίες και τα ιδανικά όπως η Τιμή, τα οποία συγκροτούν το ήθος και τον χαρακτήρα του εθνικιστή κάνοντας τον να ξεχωρίζει από την εκάστοτε άμορφη μάζα στην οποία ζει.

Τέλος, ο συναγωνιστής μέσα από μία σύντομη λογοτεχνική αφήγηση μοιράστηκε με τους παρευρισκόμενους τι σημαίνει η λέξη Τιμή επί της ουσίας. Ακολούθησε εκτεταμένος ιδεολογικός διάλογος, και ως είθισται, άλλη μία συνάντηση μας έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής, στην ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου και του Ύμνου του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn574#ixzz4PgyPkKj0

Advertisements

Comments Off on Δραστηριότητες Τοπικών: Σαλαμίνα, Πέραμα

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.