Παρεμβάσεις Συναγωνιστών Παναγιώταρου, Κούζηλου και Χρ. Παππά για αμυντική βιομηχανία, σχέσεις με ΝΑΤΟ και εκλογή Τραμπ – 3 ΒΙΝΤΕΟ

Με αφορμή το προς ψήφιση νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που αφορά  συνεργασία μεταξύ των κρατών-μελών του ΝΑΤΟ, ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος φρόντισε να καταστήσει σαφές ότι η Ελλάδα οφείλει να αναθεωρήσει τις σχέσεις με το ΝΑΤΟ. Το ΝΑΤΟ, στο οποίο η Τουρκία κατέχει προεξάρχουσα θέση, που οδηγεί στην επιδείνωση των σχέσεων με την Ρωσία και την κλιμάκωση της έντασης στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

Σε συνδυασμό άλλωστε με τα κύματα της λαθρομετανάστευσης αλλά και τα νέα δεδομένα όσον αφορά τις Ηνωμένες Πολιτείες, η ανάγκη για επαναπροσδιορισμό των σχέσεων με το ΝΑΤΟ κρίνεται πιο αναγκαία παρά ποτέ.

Όσον αφορά την επικείμενη συμφωνία της Ελλάδος με την Γαλλική Δημοκρατία στον τομέα της Άμυνας, ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς, Νίκος Κούζηλος φρόντισε να τονίζει το μέλλον της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας, το οποίο πλέον κρίνεται αμφίβολο, κάτω από την επίδραση των μνημονιακών πολιτικών των τελευταίων ετών.

Με ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής, ο Βουλευτής Επικρατείας, Χρήστος Παππάς αναφέρθηκε αρχικά στην τακτική της κυβέρνησης να παραθέτει προς ψήφιση τροπολογίες την τελευταία στιγμή, δίχως να ακολουθείται η προβλεπόμενη κοινοβουλευτική διαδικασία.

Παρά τις διαρκείς παρεμβάσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, ο Συναγωνιστής φρόντισε να καταδείξει τις ανεπάρκειες και τα κακώς κείμενα του νομοσχεδίου προς ψήφιση, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ανάδειξη του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, μια εξέλιξη η οποία αποτελεί το πρώτο βήμα στον αγώνα κατά της παγκοσμιοποίησης και στην ανατροπή του μιντιακού κατεστημένου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/parembaseis-sunagwnistwn-panagiwtarou-kouzhlou-kai-pappa-gia-3-binteo#ixzz4PjI6Sg5R

Advertisements

Comments Off on Παρεμβάσεις Συναγωνιστών Παναγιώταρου, Κούζηλου και Χρ. Παππά για αμυντική βιομηχανία, σχέσεις με ΝΑΤΟ και εκλογή Τραμπ – 3 ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.