Συνέντευξη Συναγωνιστή Αντώνη Γρέγου εφ΄ όλης της ύλης σε διαδικτυακό μέσο – ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη παραχώρησε ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της Χρυσής Αυγής, Αντώνης Γρέγος διαδικτυακή εκπομπή του Γιώργου Ρεντετάκου σχολιάζοντας όλα τα θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας.

Ο Συναγωνιστής Γρέγος αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα των αμερικάνικων εκλογών τονίζοντας πως η νίκη Τράμπ είναι μια θετική εξέλιξη για την χώρα μας καθώς το αντίπαλο στρατόπεδο της Χίλαρυ είναι γνωστό για τις ανθελληνικές του θέσεις.

Στην συνέχεια, κατήγγειλε την ανεξέλεγκτη δράση των ΜΚΟ, οι οποίες στην ουσία δεν ενδιαφέρονται για τους κατατρεγμένους λαθρομετανάστες αλλά για τον πλουτισμό των στελεχών τους ενώ είναι σαφής η προδοτική τους θέση απέναντι στα εθνικά θέματα της Ελλάδας, ως δεξί χέρι του ανθέλληνα Τζωρτζ Σόρος. Παράλληλα τόνισε πως η ασυλία των ΜΚΟ μαζί με την ασυλία των λαθρομεταναστών αποτελούν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ για την κοινωνική δομή της Πατρίδας μας.

Σχολιάζοντας την εξωκοινοβουλευτική και κοινοβουλευτική δράση του Κινήματος, τόνισε πως η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται καθημερινά σε μείζονα ζητήματα που απασχολούν τον ελληνικό λαό αλλά παρόλα αυτά επικρατεί σιγή ιχθύος κατ΄ ανωτέρα εντολή από τα εγχώρια ΜΜΕ σχετικά με αυτές τις τις δράσεις.

Τέλος, δίνοντας το δικό του μήνυμα στους Έλληνες τόνισε πως η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη, θα πολεμήσει το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα καθώς δεν είναι διατεθειμένη να κάνει ούτε βήμα πίσω.

Την εκπομπή στηρίζει η ιστοσελίδα του «Έλευσις Ελλήνων».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunenteujh-sunagwnisth-antwnh-gregou-ef-olhs-ths-ulhs-se-diadiktuako-meso-b#ixzz4PtYwWAoa

Advertisements

Comments Off on Συνέντευξη Συναγωνιστή Αντώνη Γρέγου εφ΄ όλης της ύλης σε διαδικτυακό μέσο – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.