Η Κύπρος είναι Ελλάδα! Μεγαλειώδης πορεία καταδίκης της ανακήρυξης του κατοχικού ψευδοκράτους από το ΕΛΑΜ – Φωτορεπορτάζ

Περισσότεροι απο 500 Ελαμίτες έλαβαν μέρος στην σημερινή μεγαλειώδη πορεία που διοργάνωσε το Εθνικιστικό Κίνημα με αφορμή την μαύρη επέτειο της ανακήρυξης του ψευδοκράτους.

Η μαζική πορεία συντάραξε τους ήσυχους ρυθμούς της Λευκωσίας και σίγουρα αφύπνισε γηραιότερους και νεαρότερους που έβλεπαν τις τεράστιες ουρές των Ελαμίτων να παρελαύνουν κρατώντας ελληνικές σημαίες.

Η πορεία ξεκίνησε από τα Κεντρικά Γραφεία του ΕΛΑΜ και κατέληξε στο Λήδρα Πάλας με ενδιάμεση ολιγόλεπτη στάση στην Βουλή, έξω από την οποία βροντοφώναξαν συνθήματα καταδίκης του ψευδοκράτους και ενάντια στην Ομοσπονδία.

Το Μέτωπο Νεολαίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου διοργάνωσε σήμερα, 15 Νοεμβρίου, μεγάλη αντικατοχική εκδήλωση καταδίκης του ψευδοκράτους. Χιλιάδες μαθητές και φοιτητές πορεύτηκαν σήμερα στους κεντρικότερους δρόμους της Λευκωσίας και έδωσαν ένα ισχυρό αντιομοσπονδιακό μήνυμα.

Ως νεολαία αυτού του τόπου δηλώνουμε πως δεν θα επιτρέψουμε στους πολιτικούς ηγέτες να περάσουν μία λύση που ουσιαστικά θα ξεπουλάει την Κύπρο στην Τουρκία. Όσοι ονειρεύονται λύσεις τύπου ομοσπονδίας, θα βρουν μπροστά τους την περήφανη ελληνική νεολαία.

Σωτήρης Ιωάννου, Πρόεδρος Μετώπου Νεολαίας

elamcy.com

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/megaleiwdhs-poreia-katadikhs-ths-anakhrujhs-tou-katochikou-pseudokratous-ap#ixzz4Q6Gc9cCH

Advertisements

Comments Off on Η Κύπρος είναι Ελλάδα! Μεγαλειώδης πορεία καταδίκης της ανακήρυξης του κατοχικού ψευδοκράτους από το ΕΛΑΜ – Φωτορεπορτάζ

Filed under ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Ε.ΛΑ.Μ.

Comments are closed.