Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Οι αρχαίοι Έλληνες φιλοξενούσαν τους περαστικούς και για το μικρο χρονικό διάστημα, που έκαναν το πέρασμά τους από την χώρα μας. Ο καθένας μας είναι πολύ φιλόξενος όταν έχει επισκέπτες, που θα μείνουν σπίτι του 2 μέρες, άντε το πολύ μία βδομάδα. Αν σου κάτσει ο άλλος έναν μήνα; Αν κάτσει ένα χρόνο;  Αν κάτσει για πάντα;  Θα τον φιλοξενείς;  Και άλλη ερώτηση: Θα το κάνεις με χαρά; Οι αρχαίοι μας πρόγονοι με χαρά θα φιλοξενούσαν τους περαστικούς για πάντα.  Ένα δεύτερο: Οι αρχαίοι πρόγονοι εύποροι φιλοξενούσαν τους περαστικούς. Όχι ο φτωχός, να μην έχει ο ίδιος να φάει και να τρώει ο φιλοξενούμενος.  Ο κάθε άνθρωπος, όταν περνάει δύσκολα, θα βρεθεί στην δυσάρεστη θέση να αρνηθεί να φιλοξενήσει κάποιον. Και θα αρνηθεί από αξιοπρέπεια.  Επειδή δεν μπορεί να του προσφέρει την φιλοξενία που θα ήθελε.  Επειδή είμαστε ο πιο φιλόξενος λαός. Επομένως αυτοί που προβαίνουν σε βίαιη αντικατάσταση πληθυσμού στην Ελλάδα ας μην επικαλούνται το Ξένιο Δία, υποβιβάζοντας την νοημοσύνη μας. Απλά γενίτσαροι κτά της πατρίδας τος είναι.

Γ.Π.

Γιατί σήμαναν συναγερμό οι παρακρατικοί της Λέσβου για την επίσκεψη Λαγού-Κασιδιάρη;

Η πατρίδα μας χάνεται με γρήγορους πλέον ρυθμούς, εξαιτίας της αδιαφορίας του λαού της. Ξεχάσαμε όλα εκείνα που κάποτε δημιουργούσαν τους άρρηκτους δεσμούς μεταξύ μας και μας έκαναν περήφανους που λεγόμασταν Έλληνες. Και δυστυχώς δεν υπάρχει  κανένα σημάδι βελτίωσης. Σήμερα είναι περίπου ντροπή για πολλούς συμπολίτες ή αισθάνονται μειονεκτικά να λένε ότι είναι Έλληνες.  Αντίθετα πάμε από το κακό στο χειρότερο. Το πολιτικό σύστημα σύσσωμο έχει αποκοπεί από την δραματική πραγματικότητα που βιώνουμε στην Ελλάδα. Η μόνη τους σκέψη είναι πως θα αποκτήσουν/παραμείνουν στην εξουσία για να κονομάνε και να κάνουνε περιουσίες. Αλήθεια οργίζομαι με τον Έλληνα που κάθεται και περιμένει το θαύμα για να ορθοποδήσει. Μοναδική ελπίδα και παρηγοριά είναι ο τιτάνιος αγώνας της Χρυσής Αυγής η οποία διεκδικεί να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω.

Α.Γ.

Αποκαλύψεις για την επερχόμενη συμφωνία στο Κυπριακό: Μόνο με την άδεια των τούρκων η οποιαδήποτε απόφαση!

Εσύ σε ποια τράπεζα Πιστεύεις; Γιατί σίγουρα Πιστεύεις. Το απαιτούν και το επιβάλλουν δια ροπάλου. Ονομάζεται δε Τραπεζική Πίστη. Θρησκείες υπάρχουν πολλές. Χριστιανισμός, Μωαμεθανισμός, Ιουδαϊσμός κ.α. Θρησκείες είναι όμως και αυτές που τις πιστεύουν όλοι σχεδόν στη Γη και ευλαβικά τις προσκυνούν στους Ναούς τους, αυτούς που ονομάζονται Χρηματιστήρια. Αυτές που πραγματικά αποτελούν την μάστιγα για την Ανθρωπότητα. Που καθορίζουν δημοκρατικά το ποιος θα πεθάνει και το ποιος και πως θα ζήσει, πόσοι θα γίνουν πειραματόζωα από τις θυγατρικές τους όπως η Monsanto, ποιοι Πόλεμοι και πότε θα γίνουν.  Οι Θρησκείες αυτές είναι οι: F.E.D., Δ.Ν.Τ., Goldman Sachs, Μοody’s΄, Standard and Poor’s, Fitch, Citigroup, Deutsche Bundesbank, Τράπεζα Ελλάδας (λέμε τώρα). Η πραγματικότητα είναι ότι το χρήμα είναι απλά ένα ανταλλακτικό μέσο και τίποτα άλλο. Αποτελεί εισόδημα για απόκτηση υλικών αγαθών με σκοπό την εξασφάλιση των βιοτικών αναγκών. Από το χρήμα δεν παράγεται χρήμα, τελεία και παύλα.

Σ.Π.

Από το «φονιάδες των λαών, αμερικάνοι» στο «συνεργάτες των αριστερών, αμερικάνοι»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-15-noembriou-2016#ixzz4Q4KlmWhv

Advertisements

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.