Η Λέσβος βροντοφώναξε: ΝΑΙ στην Χρυσή Αυγή! ΟΧΙ στην λαθρομετανάστευση! Φωτορεπορτάζ

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στους Πύργους Θέρμης εκατοντάδες κάτοικοι της Λέσβου βροντοφώναξαν ΝΑΙ στην Χρυσή Αυγή, ΟΧΙ στην λαθρομετανάστευση.

Όπως και χθες στην Χίο, έτσι και σήμερα στην Λέσβο μια δράκα γραφικών παρακρατικών “αλληλέγγυων” επιχείρησαν να παρεμποδίσουν την νόμιμη πολιτική δράση της Χρυσής Αυγής.

Πήραν όμως την απάντηση που τους αρμόζει από τους εκατοντάδες Πατριώτες που κατέκλυσαν την κεντρική αίθουσα του ξενοδοχείου, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για την λαθρομετανάστευση.

Αρχικά, ο βουλευτής Φίλιπ Ντεβίντερ από το Φλαμανδικό Συμφέρον (Vlaams Belang) επανέλαβε την συμπαράσταση του στον λαό της Λέσβου που περνά τα πάνδεινα από τότε που ξεκίνησαν οι ανεξέλεγκτες ροές των λαθρομεταναστών.

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός τόνισε η πως η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στο πλευρό όλων των υπερήφανων αντιστεκόμενων Ελλήνων.

Τέλος, ο βουλευτής Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης ανέλυσε τις προτάσεις του Λαϊκού Συνδέσμου για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης, προτάσεις οι οποίες έχουν κατατεθεί και με σχέδιο νόμου στην Βουλή.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και η Βελγίδα Γερουσιαστής με το Vlaams Belang, Anke Van Dermeersch.

Η μαζική και δυναμική εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες τους συγκεντρωμένους να ψάλλουν σε στάση προσοχής τον Εθνικό Ύμνο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-lesbos-brontofwnaje-nai-sthn-chrush-augh-ochi-sthn-lathrometanasteush#ixzz4QCCxtuIC

Advertisements

Comments Off on Η Λέσβος βροντοφώναξε: ΝΑΙ στην Χρυσή Αυγή! ΟΧΙ στην λαθρομετανάστευση! Φωτορεπορτάζ

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.