Παρεμβάσεις βουλευτών Ευ. Καρακώστα και Ι. Σαχινίδη για τον προϋπολογισμό της Βουλής και τον απολογισμό του κράτους – 4 ΒΙΝΤΕΟ

Ευθεία επίθεση στο πολιτικό σύστημα της διαπλοκής και της σαπίλας εξαπέλυσε η Χρυσή Αυγή με αφορμή την ψήφιση στην Βουλή του προϋπολογισμού του 2017 και του απολογισμού δαπανών του 2015.

Ο συναγωνιστής Καρακώστας τόνισε με ειρωνικό ύφος πως ενώ ο Λαός μας εξαθλιώνεται και η δημόσια περιουσία ξεπουλιέται, η βουλή προβαίνει στην… «ανείπωτη» θυσία να περιορίσει τις δαπάνες της κατά το ιλιγγιώδες ποσοστό του 2,23%, στοιχίζοντας στους Έλληνες 133 περίπου εκατομμύρια ευρώ μόνο για το 2017!

Ο βουλευτής Βοιωτίας της Χρυσής Αυγής τόνισε πως η δραματική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας καταδεικνύουν πως η βουλή αποτελεί ό,τι πιο αντιπαραγωγικό υπάρχει στην Ελλάδα και συνεπώς θα ήταν ωφέλιμο για τον τόπο, η βουλή και τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου να τεθούν προς πώληση στο μνημονιακό υπερταμείο!

Ο Συναγωνιστής Γιάννης Σαχινίδης φρόντισε να τονίσει από βήματος βουλής ότι η μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει προϋπολογισμό ύψους 132.985.000 ευρώ, ο οποίος προέρχεται από το υστέρημα των βαριά φορολογούμενων Ελλήνων πολιτών.

Επί του Απολογισμού και Ισολογισμού της βουλής για το έτος 2014 τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια ο βουλευτής Βοιωτίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Ευάγγελος Καρακώστας επισημαίνοντας πως τα οικονομικά στοιχεία του 2014 ήταν πλασματικά, καθώς οι τότε αλχημείες επαναλαμβάνονται και σήμερα.

Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών όχι μόνο δεν πρόκειται να στηρίξει ποτέ μνημονιακά μέτρα, αλλά επιπλέον η τιμωρία των υπεύθυνων του ξεπουλήματος και της εξαθλίωσης θα είναι ένα από τα κυριότερα έργα της επερχόμενης Εθνικής Κυβερνήσεως της Χρυσής Αυγής!” τόνισε χαρακτηριστικά.

Στην συζήτηση για τον κρατικό απολογισμό, ο Βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σαχινίδης τόνισε ότι τα ανησυχητικά ποσοστά ανεργίας και φτώχειας είναι τα αποτελέσματα της μνημονιακής πολιτικής των κυβερνήσεων ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, με τον Obama να αποτελεί τον προπομπό του τέταρτου μνημονίου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/parembaseis-bouleutwn-eu.-karakwsta-kai-i.-sachinidh-gia-ton-propologismo-t#ixzz4QDXYcQDC

Advertisements

Comments Off on Παρεμβάσεις βουλευτών Ευ. Καρακώστα και Ι. Σαχινίδη για τον προϋπολογισμό της Βουλής και τον απολογισμό του κράτους – 4 ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.