Αλήθειες για τον μύθο του Πολυτεχνείου από την “Εστία”: Δεν ανετράπη το στρατιωτικό καθεστώς – Δεν υπήρξαν νεκροί σε ομαδικούς τάφους!

Αλήθειες για τον μύθο του Πολυτεχνείου από την “Εστία”: Δεν ανετράπη το στρατιωτικό καθεστώς - Δεν υπήρξαν νεκροί σε ομαδικούς τάφους!

Την πραγματική ιστορία της “εξέγερσης” του Πολυτεχνείου και πώς αυτή έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης από όλα τα μαφιόζικα απο – κόμματα της Μεταπολίτευσης αποκαλύπτει με ένα εύστοχο σχόλιο η εφημερίδα “Εστία” στην στήλη “Περίπτερο”.

Όπως σημειώνει ο αρθρογράφος η περιβόητη εξέγερση δεν ανέτρεψε το στρατιωτικό καθεστώς, αλλά ανέκοψε την πορεία της Ελλάδας προς τις εκλογές και ουδέποτε υπήρξαν ομαδικοί τάφοι και άλλα αριστερά μυθεύματα.

Αναλυτικά το σχόλιο της “Εστίας”:

“Για μιαν ακόμη φορά αναστατώνεται η Αθήνα εξ αιτίας των εορτασμών της επετείου του Πολυτεχνείου. Την οποία τιμούν δύο κατηγορίες ανθρώπων. Αυτοί που δεν γνωρίζουν τι ακριβώς συνέβη τότε και αυτοί που εκμεταλλεύονται την κατάσταση. Διότι η κατάληψις του χώρου του Πολυτεχνείου δεν ανέτρεψε την δικτατορία. Ανέκοψε την πορεία της χώρας προς τις εκλογές που προγραμματίζοντο για τον Φεβρουάριο του 1974.

Όλα αυτά, βέβαια, όπως και το γεγονός ότι δεν υπήρξαν τότε νεκροί σε ομαδικούς τάφους αποκρύπτονται επιμελώς από αυτούς που έχουν συμφέρον να επιμένουν στα ψεύδη, στα οποία έχουν επενδύσει“.

Διαβάστε επίσης: Πολυτεχνείο 1973 – 2016: 43 Χρόνια Ψέμματα

Ο μύθος του Πολυτεχνείου και ο… θρύλος της Ηλένιας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-alhtheia-gia-to-polutechneio-estia#ixzz4QHzpWMwF

Comments Off on Αλήθειες για τον μύθο του Πολυτεχνείου από την “Εστία”: Δεν ανετράπη το στρατιωτικό καθεστώς – Δεν υπήρξαν νεκροί σε ομαδικούς τάφους!

Filed under ΙΣΤΟΡΙΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Comments are closed.