Ομιλία Γ. Αϊβατίδη στο ετήσιο τακτικό Συνέδριο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου – ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Κέρκυρας Αϊβατίδης Ιωάννης του Λαϊκού Συνδέσμου συνοδευόμενος από τον γραμματέα της Τ.Ο. Ρόδου Αττιτή Νικόλαο παρευρέθησαν στο ετήσιο τακτικό συνέδριο της Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου στην Ρόδο.

Το συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε ενόψει του επικείμενου τακτικού συνεδρίου της ΚΕΔΕ, είχε ως στόχο να καταδειχθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δήμοι του νοτίου Αιγαίου, αλλά και να επαναπροσδιοριστεί ο σημαντικός αναπτυξιακός ρόλος τους στην επανεκκίνηση της οικονομίας, καθώς και να αναζητηθούν νέοι τρόποι στήριξής τους λόγω του πρόσθετου βάρους που επωμίζονται με το λαθρομεταναστευτικό.

Ο βουλευτής μας κατά την ομιλία του παρουσίασε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την περιφρούρηση των θαλασσίων συνόρων, την κατάργηση των “hot spot” με άμεση επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών, την κατάργηση της βίζας Σένγκεν για τους Ρώσους πολίτες και την διασύνδεση των νήσων με υδατοδρόμια.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/omilia-g.-aibatidh-sto-ethsio-taktiko-sunedrio-ths-perifereiakhs-enwshs-dhm#ixzz4QMdYjfPb

Advertisements

Comments Off on Ομιλία Γ. Αϊβατίδη στο ετήσιο τακτικό Συνέδριο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.