Δραστηριότητες Τοπικών: Νότια Προάστια, Βόρεια Προάστια, Αθήνα

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του Συναγωνιστή και βουλευτή Μαγνησίας Παναγιώτη Ηλιόπουλου με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Ο Συναγωνιστής Ηλιόπουλος αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, στην έλλειψη πυγμής της σημερινής κυβέρνησης ειδικότερα όσον αφορά γεωστρατηγικά θέματα και ενημέρωσε για τις κινήσεις του κινήματος όταν αυτό θα κληθεί από τον λαό να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας. Η εκδήλωση έκλεισε ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Την Τετάρτη 16.11.2016 στα γεμάτα με κόσμο γραφεία της Τοπικής Βορείων Προαστίων έγινε η παρουσίαση της εφημερίδας “Εθνικός Παλμός”, η οποία θα διανέμεται και στους δώδεκα Δήμους αρμοδιότητας της Τοπικής Βορείων Προαστίων. Στην αρχή της εκδήλωσης ο Συναγωνιστής Δ. Κυριακόπουλος ανέγνωσε το εβδομαδιαίο δελτίο τύπου του Κινήματος, το οποίο είναι ένα άρθρο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νικόλαου Μιχαλολιάκου σχετικά με τις επιπτώσεις που θα έχει η εκλογή του Τραμπ στην παγκόσμια οικονομία, την πολιτική και την λαθρομετανάστευση.

Τέλος ο Γραμματέας της Τοπικής Μιχάλης Μπέλλος παρουσίασε στους παρευρισκόμενους το τεύχος του “Εθνικού Παλμού”, που είναι συλλογικό έργο των συναγωνιστών της Τοπικής Βορείων Προαστίων. Ακολούθως αφού συνεχάρη τους συναγωνιστές για το έργο τους, σχεδίασε την διανομή του “Εθνικού Παλμού” στους Δήμους ευθύνης της Τοπικής. Η εκδήλωση έληξε ως είθισται με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε την βιντεοπροβολή με θέμα: “Όλη η αλήθεια για το Πολυτεχνείο”. Οι παρευρισκόμενοι Συναγωνιστές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό, που αποδεικνύει περίτρανα ότι το δήθεν “‘έπος” του πολυτεχνείου ήταν η μεγαλύτερη απάτη της νεοελληνικής ιστορίας. Μια απάτη που την φούσκωναν κάποιοι επιτήδειοι και πολιτικοί απατεώνες μετά το 1974, ξεφούσκωνε όμως χρόνο με το χρόνο κι έχει πλέον στις ημέρες μας απαξιωθεί πλήρως. ‘Ήταν επόμενο βλέπετε το ψέμα να έχει κοντά ποδάρια.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-notia-proastia-boreia-proastia#ixzz4QXBlb44P

Advertisements

Comments Off on Δραστηριότητες Τοπικών: Νότια Προάστια, Βόρεια Προάστια, Αθήνα

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.