Χρίστος Χρίστου, πρόεδρος ΕΛΑΜ προς Αναστασιάδη: Με όσα ακούσαμε, ανησυχούμε ακόμα περισσότερο για την Κύπρο – 2 ΒΙΝΤΕΟ

 

Χρίστος Χρίστου, πρόεδρος ΕΛΑΜ προς Αναστασιάδη: Με όσα ακούσαμε, ανησυχούμε ακόμα περισσότερο για την Κύπρο - 2 ΒΙΝΤΕΟ

Την αντίθεση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) προς τη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία,αλλά ως και προς τη διαπραγματευτική διαδικασία για το Κυπριακό που βρίσκεται σε εξέλιξη εξέφρασε σε δηλώσεις του έπειτα από τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος του Κινήματος Χρίστος Χρίστου.

 

Ο κύριος Χρίστου σημειώνοντας πως το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο διαφωνεί με τη μετάβαση του Προέδρου στην Ελβετία, ανέφερε πως αφού αυτή είναι η επιλογή του Νίκου Αναστασιάδη του ευχήθηκε να μεταβεί ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας και να επιστρέψει ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Με τα όσα ακούσαμε σημείωσε ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου ανησυχούμε πολύ περισσότερο για αυτά που έρχονται για την Κύπρο. Ταυτόχρονα ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ υπέδειξε πως μια μέρα σαν και τη σημερινή, επέτειο της θυσίας του Κυριάκου Μάτση αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τιμούμε τους ήρωες του ελληνισμού της Κύπρου.

Τέλος, ο κ. Χρίστου εξέφρασε τη δυσφορία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου για το γεγονός ότι κατά τη πρόσφατη μετάβαση του στην Αθήνα για ενημέρωση της πολιτικής ηγεσίας της Ελλάδος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν συναντήθηκε και δεν ενημέρωσε τον Αρχηγό του τρίτου μεγαλύτερου κόμματος της χώρας, δηλαδή της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο.

Για πρώτη φορά οι θέσεις του ΕΛΑΜ για το Κυπριακό στην Βουλή

Στη σημερινή συζήτηση της Ολομέλειας της Βουλής για το Κυπριακό το Εθνικιστικό Κίνημα άδραξε την ευκαιρία για να παρουσιάσει τις δικές του θέσεις για πρώτη φορά μέσα από τα έδρανα της Βουλής.

Πρώτος στο βήμα, ανέβηκε ο βουλευτής και πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου, Χρίστος Χρίστου, ο οποίος μέσα σε 12 λεπτά (από τα 35 που δόθηκαν στο ΕΛΑΜ ως συνολικός χρόνος) παρουσιάσε τις θέσεις του ΕΛΑΜ για το Κυπριακό και ταυτόχρονα εξήγησε τους λόγους που το κίνημα τάσσεται ενάντια στην Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία και γενικότερα σε οποιαδήποτε Ομοσπονδιακή Λύση.

Ο Χρίστος Χρίστου έκλεισε την εξαιρετική ομιλία του με στίχους του Θεοδόση Πιερίδη «Μόνο ένας Έλληνας να μείνει, μόνος ένας σε ολόκληρη την Ελλάδα, πάντα θα πολεμούμε, και μην ελπίζεις πως την γη μας θα την κάνεις δική σου, βγάλτο από τον νου σου… βγάλτο από τον νου σου».

Δείτε ολόκληρη την ιστορική ομιλία του πρόεδρου του Ε.ΛΑ.Μ, Χρίστου Χρίστου

Ομιλία από τον Βουλευτή Αμμοχώστου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου, Λίνου Παπαγιάννη, στην Ολομέλεια της Βουλής με θέμα το Κυπριακό. Το μήνυμα ξεκάθαρο, από τις μπλούζες των ηρώων μας «Απελευθέρωση η μόνη λύση»!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/christos-christou-proedros-elam-me-ta-osa-akousame-anhsuchoume-akoma-periss#ixzz4QUlREqaP

Advertisements

Comments Off on Χρίστος Χρίστου, πρόεδρος ΕΛΑΜ προς Αναστασιάδη: Με όσα ακούσαμε, ανησυχούμε ακόμα περισσότερο για την Κύπρο – 2 ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.