Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Είμαι οπαδός εκείνων που μένουν πίσω. Εκείνων που δεν έφυγαν γιατί έμαθαν να αγαπούν αληθινά και να θυσιάζονται. Είναι δυνατόν να μην μεταναστεύει ο Αιθίοπας και να μεταναστεύει ο Έλληνας; Όταν η ευτυχία σου είναι μακριά από αυτά που αγαπάς τότε και η ευτυχία σου και η αγάπη σου είναι ψεύτικη. Κάλπικη όπως και τα λεφτά που θα βγάλεις στο εξωτερικό. Θέλεις μια καλύτερη ζωή; Αγωνίσου. Πάλεψε. Φτάσε όπου δεν μπορείς όπως έλεγε και ο Καζαντζάκης. Αλλά μην φύγεις. Κι αν έχεις φύγει γύρνα. Μάθε να θυσιάζεις το ατομικό σου οικονομικό συμφέρον γι’ αυτά που αξίζουν πραγματικά. Γι’ αυτά που θα σε κάνουν αληθινά ευτυχισμένο.

Χ. Ευάγγελος

Τα μνημόνια τσάκισαν τη βιομηχανία και οδηγούν σε οικονομική ασφυξία την χώρα

Προχθές κάψαν την Ελληνική μας Σημαία και οι δηλώσεις του Πετρόπουλου ότι είναι απλά ένα πανί συνεχίζουν συστηματικά να δηλητηριάζουν το μυαλό των συμπολιτών μας με αποτέλεσμα η εθνική συνείδηση να μην υπάρχει. Τιμωρήστε παραδειγματικά με τον Νόμο οποιοδήποτε σπιλώνει δημόσια τα εθνικά μας σύμβολα και τα κόκαλα των προγόνων μας, όπως σωστά έπραξαν οι δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ι. Λαγός και Ν. Κούζηλος οι οποίοι κατέθεσαν μηνύσεις εναντίον των αλητών που βεβήλωσαν το Εθνικό μας σύμβολο. Επίσης θα ήθελα σας πω κάτι τελευταίο σαν πολίτης, διότι μόνο εσείς μπορείτε να αλλάξετε την κατάσταση. Πολύ από τους συμπολίτες μας είναι με το μέρος σας, αλλά έχουν πέσει θύματα της συστηματικής παραπληροφόρησης που σας συκοφαντεί και σας έχει αποκλεισμένους από τα πληρωμένα ΜΜΕ της διαπλοκής και της διαφθοράς.

Με εκτίμηση,
Κ. Κ.

Τα καθρεφτάκια του κυρίου Ομπάμα

Έλληνες και ξένοι, αναφέρουν συνεχώς τη λέξη «μεταρρυθμίσεις» και ξανά μεταρρυθμίσεις. Τελικά, ποιες είναι αυτές οι περίφημες μεταρρυθμίσεις; Μήπως είναι οι απολύσεις; μήπως δεν είναι σωστός ο τρόπος των αυτοκτονιών αυτών των δύστυχων ανθρώπων; μήπως δεν είναι σωστός ο τρόπος προσλήψεως των εκατοντάδων συμβούλων του Τσίπρα και των άλλων μπολσεβίκων; ή των προκατόχων του μασονοδεξιών; μήπως δεν είναι σωστός ο εφαρμοζόμενος τρόπος εξόντωσης των Ελλήνων; Δεν μπορώ να φαντασθώ κάτι άλλο. Αυτοί που συνεχώς τις επικαλούνται μπορούν να μας διαφωτίσουν; Και το ξεπούλημα του κερδοφόρου ΟΠΑΠ στους Τσέχους (με τα συνεχή και «τυχαία» τζακ-ποτ στο Τζόκερ) ανήκει στις μεταρρυθμίσεις;  Έτσι, για παράδειγμα αναφέρω τον ΟΠΑΠ, διότι θα ξεπουλήσουν και άλλα φιλέτα, θέλοντας να δείξουν στα αφεντικά τους ότι είναι  υπάκουα παιδιά και θα πρέπει να παραμείνουν στην «διακυβέρνηση» της ταλαίπωρης Ελλάδας. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Μ.Σ.

Μια κοινωνία κουρασμένων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-21-noembriou-2016#ixzz4Qb9j3adz

Advertisements

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.