Την Κεραμέως, που ψήφισε υπέρ του συμφώνου συμβίωσης, έβαλε υπεύθυνη για την Παιδεία(!) ο Μητσοτάκης

 

Την Κεραμέως, που ψήφισε υπέρ του συμφώνου συμβίωσης, έβαλε υπεύθυνη για την Παιδεία(!) ο Μητσοτάκης

Ο σχηματισμός της «σκιώδους κυβέρνησης» της ΝΔ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη έχει καταρχάς και απευθείας τον χαρακτήρα μιας ξεκάθαρα σκληρής μνημονιακής κατεύθυνσης, δίνοντας έτσι επί το μνημονιακότερον ανασχηματισμό της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Δεν θα σταθούμε στα όσα γράφονται και λέγονται στον καθεστωτικό Τύπο για την αναδιανομή των ρόλων στο σχήμα αυτό ανάμεσα σε «μητσοτακικούς», «καραμανλικούς», «σαμαρικούς», «λαϊκοδεξιούς», «ακροδεξιούς», «νεοφιλελεύθερους» και όλες τις άλλες «φυλές» που απαρτίζουν το γηρασμένο και παρηκμασμένο αυτό κόμμα. Θα σταθούμε μόνο στον ορισμό της Νίκης Κεραμέως ως υπεύθυνης για τα θέματα Παιδείας, κάτι δηλαδή ως μια άτυπη υπουργός Παιδείας.

Η Κεραμέως είναι μια ακραιφνής νεοφιλελεύθερη, η οποία ψηφίζοντας «κατά συνείδηση» τάχθηκε υπέρ του συμφώνου συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια. Και όμως, η «πατριωτική» ΝΔ θεώρησε ότι στο πρόσωπό της βρήκε την πλέον κατάλληλη εκπρόσωπο για το πώς θα είναι η εκπαίδευση των μαθητών στα σχολεία.

«Συγχαρητήρια» στην ηγεσία της ΝΔ (και) για την επιλογή της αυτή, η οποία δείχνει την άμεση σύνδεση και εξάρτησή της από τα σύνδρομα της «πολιτικής ορθότητας» και του εθνομηδενισμού, καθώς και στα «εθνικόφρονα» παπαγαλάκια της ΝΔ που «κατάπιαν αμάσητη» την αναβάθμιση της Κεραμέως, αφού το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η κατασυκοφάντηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για ευνόητους λόγους εξυπηρέτησης συγκεκριμένων πολιτικών σκοπών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/thn-keramews-pou-pshfise-uper-tou-sumfwnou-sumbiwshs-ebale-upeuthunh-gia-th#ixzz4Qg4LUy2K

Leave a comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s