Γεώργιος Γερμενής: Η ανθελληνική κυβέρνηση συμπλέει με τα ξένα κεφάλαια – 2 ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής σχετικά με την εναρμόνιση της νομοθεσίας για τις συμβάσεις πίστωσης για καταναλωτές για ακίνητα που προορίζονται για κατοικία, σημειώνοντας αρχικά την τακτική της κυβέρνησης να “βομβαρδίζει” την κοινοβουλευτική διαδικασία με τροπολογίες.

Συγκεκριμένα, για την τροπολογία για την εξυπηρέτηση όλων των δανειακών οφειλών του Μεγάρου Μουσικής προς τις τράπεζες υπογράμμισε πως η ελληνική κυβέρνηση υποτάσσεται και συμπλέει με τα ξένα κεφάλαια. Γιατί πρέπει να αναλάβουν οι Έλληνες φορολογούμενοι τις δανειακές υποχρεώσεις του Μεγάρου Μουσικής;

Στην τροπολογία 755/123 που εκταμιεύονται χρήματα για την καταβολή συντάξεων που εκκρεμούν, δεν έπρεπε να εκκρεμούν συντάξεις. Είναι λογικό να πούμε ότι πρέπει να πληρωθούν οι συνταξιούχοι, αλλά όφειλε το κράτος να έχει τακτοποιήσει πιο νωρίς αυτές τις εκκρεμότητες και να μην έρχονται σε δεύτερο και τρίτο χρόνο να συζητούνται στην Ολομέλεια.

Εν συνεχεία στηλίτευσε την στάση της Νέας Δημοκρατίας για τους οικοδομικούς συνεταιρισμούς, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Είναι γνωστό ότι όλες οι παρατάξεις από τη δεξιά πτέρυγα, από την αριστερή πτέρυγα, από την κεντρώα πτέρυγα, έχετε οικοδομικό συνεταιρισμό των Βουλευτών και μάλιστα σε περιοχή φιλέτο των Αθηνών, στην Πολιτεία, το οποίο το εκμεταλλεύεστε μια χαρά. Έχετε ξεχωριστή ΕΥΔΑΠ, κάτι που δεν έχει ο οποιοσδήποτε άλλος πολίτης στο ελληνικό κράτος. Δεν πληρώνετε το νερό, τα βάζετε στην τσέπη σας. Έχετε φτιάξει εκεί και το τένις club για την αναψυχή σας και όλα μια χαρά. Κόπτεστε για τους οικοδομικούς συνεταιρισμούς για τους οποίους προφανώς και κόπτεστε γιατί όλες οι παρατάξεις, πλην της Χρυσής Αυγής, έχετε βάλει το χεράκι σας, ώστε να παίρνετε όλοι το ίδιο κομμάτι από την ίδια πίτα“.

Στην δευτερολογία του ο Συναγωνιστής Γερμενής σημείωσε πως η Χρυσή Αυγή ήταν το μοναδικό κόμμα που είχε επισημάνει τις οικονομικές ατασθαλίες στο Μέγαρο Μουσικής. Τέλος, τόνισε την προκλητική ρύθμιση υπέρ της κινεζικής Cosco στον ΟΛΠ για φορολογικά θέματα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/Gewrgios-Germenhs-H-anthellhnikh-kyvernhsh-sympleei-me-ta-ksena-kefalaia-2-#ixzz4QrSBT39E

Advertisements

Comments Off on Γεώργιος Γερμενής: Η ανθελληνική κυβέρνηση συμπλέει με τα ξένα κεφάλαια – 2 ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.