Γ. Σαχινίδης στο νομοσχέδιο για τα καύσιμα: Η κυβέρνηση είναι εκτός ελληνικής πραγματικότητας! 3 ΒΙΝΤΕΟ

Στην επιτροπή παραγωγής και εμπορίου ο Συναγωνιστής Γιάννης Σαχινίδης τοποθετήθηκε επί των άρθρων του νέου νομοσχεδίου των Σύριζα-Ανέλ που αφορά την εισαγωγή εναλλακτικών καυσίμων.

Ο βουλευτής Πέλλας τόνισε την ανάγκη για εισαγωγή εναλλακτικών καυσίμων στην ελληνική αγορά με σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος και την αποτροπή της ενδεχόμενης κλιματικής αλλαγής, υπό συγκεκριμένους όμως όρους, οι οποίοι δεν λαμβάνονται υπόψιν στο εν λόγω σχέδιο νόμου.

Ειδικότερα, η κυβέρνηση νομοθετεί χωρίς να αναφέρει το κόστος και τις δαπάνες για την υλοποίηση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου, ούτε όμως συνυπολογίζει τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής οικονομίας, με χιλιάδες πρατήρια κλειστά, με την υπέρμετρη φορολογία του συγκεκριμένου κλάδου και τα υπέρογκα ποσά που καλούνται να πληρώνουν καθημερινά οι επαγγελματίες οδηγοί στο ελληνικό οδικό δίκτυο.

Ο συναγωνιστής Γιάννης Σαχινίδης επανέλαβε για πολλοστή φορά την προσφιλή στην συγκυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ τακτική για ενσωμάτωση άρθρων και ολόκληρων τροπολογιών σε σχέδια νόμου την τελευταία στιγμή, δίχως να ακολουθείται η προβλεπόμενη κοινοβουλευτική διαδικασία.

Ο Βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σαχινίδης, με αφορμή την συζήτηση για το νομοσχέδιο για τα εναλλακτικά καύσιμα φρόντισε να επισημάνει τις ελλείψεις που εντοπίζονται στις υποδομές της χώρας, όσο και την λύση απέναντι σε αυτό το πρόβλημα: την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων των υδρογονανθράκων.

Ο Συναγωνιστής έθιξε την τακτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να φέρει προς ψήφιση τροπολογίες και άρθρα την τελευταία στιγμή, μάλιστα δε όσον αφορά ζητήματα εξαιρετικής σημασίας, όπως τα εναλλακτικά καύσιμα.

Ουσιαστικά η κυβέρνηση δέχεται απροβλημάτιστα τις προσταγές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την εισαγωγή νέων καυσίμων, χωρίς να λαμβάνει υπόψιν τις ιδιαίτερες συνθήκες της χώρας, ούτε και να αξιοποιεί τις εθνικές πλουτοπαραγωγικές πηγές.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/g.-sachinidhs-sto-nomoschedio-gia-ta-kausima-h-kubernhsh-einai-ektos-ellhni#ixzz4Qmeo2oKa

Advertisements

Comments Off on Γ. Σαχινίδης στο νομοσχέδιο για τα καύσιμα: Η κυβέρνηση είναι εκτός ελληνικής πραγματικότητας! 3 ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

Comments are closed.